Kolonoskopia

sonya51
23. máj 2022

Zdravím vospolok. Odporučte prosím niekoho na šetrné vyšetrenie kolonoskopie hrubého čreva.

anelehka
23. máj 2022

@sonya51 ahoj a kde? Cela republika? Ja som bola v BA u Milosrdných, žiadny problém.

sonya51
autor
23. máj 2022

@anelehka som z Prievidze

luciaslovakova
23. máj 2022

@sonya51 ja ked som bola na kolonoskopii, tak mi doktorka odporucila si to dat spravit pod narkozou a som velmi rada, ze o nicom som nevedela co sa tam dialo 😄 takze odporucam tento sposob

nique
23. máj 2022

kolonoskopia je v pohode aj bez narkozy, len ju musia robit spravne. Moja mamina cestovala z NO do BA (ja byvam pri BA), platila len 20e navyse za tabletku na ukludnenie. Vyhla sa tak predoperacnym vysetreniam. Podla nej to bolo uplne bezbolestne

liljana
23. máj 2022

Trva to tak 25 min, boli to (znesitelna bolest) prvych 5 min pri zavadzani, kym dojdu k tenkemu crevu. Tak narkoza a lieky - chemia, su skor zbytocna otrava organizmu. Zvladnes to.

sunyrose
5. jan 2024

@anelehka Zdravím, prosím, nemáte kontakt, kde sa treba objednať? Uspia pri tom, platí sa koľko? Ďakujem pekne.

anelehka
5. jan 2024

@sunyrose kontakt nemám, ale na internete sa dá určite nájsť...tam sa musí ísť myslím osobne, 4. poschodie, tam je ambulancia, sestrička pozrie papiere, opýta sa či s narkózou, vtedy sa dopláca podľa poisťovne, ja som platila 25€, všeobecná som... dá predpis na preháňadlo, inštrukcie atď.

timea301196
5. jan 2024

Ja som z Námestova dala som si ju robiť v Tvrdošíne a som bola spokojná pani sestrička mi namiešali taký koktejl že si z toho dňa nič nepamätám a bola som akoby opitá. Celý deň som prespala

sunyrose
7. jan 2024

@anelehka Ďakujem pekne.