Máte niekto skúsenosti? Vraj to je dobre na vnútorné používanie, na zápale, parazity v tele atď.
https://imunita.online/koloidne-striebro-ag-100...
Dávkovanie koloidného striebra na vnútorné použitie: na prečistenie organizmu sa odporúča 21 dňová kúra:
prvých 5 dní sa užíva 1 lyžička
ďalších 5 dní 2 lyžičky
nasledujúcich 5 dní 3 lyžičky
posledných 6 dní 4 lyžičky
najdlhšia odporúčaná doba vnútorného užívania je 1 mesiac
kúru je možné opakovať po mesačnej prestávke
pre optimálnu účinnosť sa odporúča užívanie striebra s 2-hodinovým odstupom od jedla
koloidné striebro zabíja všetky baktérie v organizme (aj tie telu prospešné), preto je vhodné súčasne užívať aj probiotiká alebo mliečne výrobky
pri kúre koloidným striebrom vypite minimálne 1,5 litra čistej vody denne, aby mohli byť z tela odstránené patogénne organizmy a iné škodlivé látky
roztok striebra vodou nezapíjame, ani ho v nej neriedime
@nikola1987 ja som ho pila a som tu. Na vnútorné použitie ho neodporúčaju len v EU, pretože ho volaky dilino na rok vymenil za vodu, teda nepil nic iné a zmodral z toho 😂 takže ak neplanujes niečo podobné, kľudne ho vyskúšaj aj vnútorne.
@nikpa nie neplánujem, len mi to poradila jedna liečiteľka, a vôbec neviem ako sa môže brat, ty si ho ako užívala? Pomohlo to nejako?
@nikola1987 uzivala som na helikobaktera, 20ppm 1 čajovú lyžičku ráno a 1 večer, mesiac. Potom som mala pauzu par týždňov a znova. Ci mi to pomohlo neviem lebo hned za tym som zacala užívať Mastichu a potom som uz helikobaktera mala negatívneho ale ci to bolo z KS alebo z Mastichy, neviem. Pozor ale na koncentráciu, max 50ppm na vnútorné použitie plus brat probiotika pretože KS je ako antibiotiká, ničí v bruchu aj dobré baktérie a veľa piť počas užívania.
@nikola1987 ja som v lekárni kupila 30ml, 40ppm - 8,66€. Absolvovala som 21 kuru, len tak na vyskúšanie. Zopakovala som si to aj teraz ked začala korona, ale len týžden.
Je tu milion tem na MK o tom. Ved vyhladaj. Na vnutorne pouzitie nie je. Staci pouzit uja googla.