Koľkým z vás sa zapálilo ucho po prepichnutí?

11. sep 2024

Uvažujem o prepichnutí laloku aj chrupavky, ale čítala som tú tému, že sa to ľuďom zapálilo, opuchnuté, bolestivé červené ucho, ATB a podobné záležitosti. Od októbra nastupujem do novej práce a bojím sa že budem tam so zapáleným uchom..

Tak by ma zaujímalo ako je to štatisticky, či to bola v ich prípadoch zanedbaná hygiena alebo či sa to proste stane aj pri najlepšej snahe.. tak teda ak máte viac náušníc v uchu, mali ste v pohode hojenie alebo ste mali komplikácie?

Ďakujem a pekný deň 🙂

lindusss2016
11. sep 2024

Lalok pohoda, chrupavka sa hoji zle a je to bolestive. Dva roky som spavala iba na jednej strane 🤣 to uz by som neriskovala

jesenzima
11. sep 2024

Určite to bude bolestivé a červené a hlavne tá chrupavka, mne sa to ani nezahojilo, musela som vybrať náušnicu ...
Ucho, klasické miesto som si prepichovala sama, to za vyliečilo rychlo a v pohode

autor
11. sep 2024

Joooj dievčatááá to mi nehovorte :( :(

catca25
11. sep 2024

V lalokoch mam 4 dierky, v chrupavke som mala 1 a po polroku neustaleho zapalovania som dala piersing prec. Lalocik je vzdy v pohode. Chrupavka sa vo vela pripadoch hoji naozaj tazko..

iv007
11. sep 2024

Ja som nedavno absolvovala akupiercing na 2 miestach, dostala som sprej na hojenie a fungovala normalne. Mozno par dni som citila mierne opuchnutie, ale kazdy reaguje inak. Ak mas strach, tak to nesil a odloz na inokedy.

matqa411211
11. sep 2024

Mam 3 v laloku a 2 v chrupavke, vsetko vpohode, zapalilo sa to len ked som dala nekvalitnu nausnicu - bizuteriu, ak sa o to na zaciatku staras ako mas a cistis nemali by sa zapalit. Jasne ze po prepichnuti to je prvy tyzden trocha bolestive a cervene ale preslo to.

autor
11. sep 2024

@matqa411211 náušnicu ti nedali rovno v tom štúdiu?

matqa411211
11. sep 2024

Ano dali, a potom ked som vymenila za bizu az vtedy sa mi zapalilo ucho ale stacilo vybrat tu nausnicu pockat par dni a dalo sa same dokopy.

dadka1997
11. sep 2024

Ja som mala odjakziva vysoko dierky v uchu, tak som si ich dala nižšie, ver mi, už by som do toho nešla.. robili mi to priamo v zlatnictve, nie ze by som bola citko, odrodila som 3 deti bez oblbovákov, ale toto fest bolelo a polroka sa mi to hojilo, stále tam mam také hrbolceky

autor
11. sep 2024

@dadka1997 robili ti to ihlou alebo pištoľou?

dadka1997
14. sep 2024

Pištolou

lindusss2016
14. sep 2024

@dadka1997 pretoze nastrelovanie pistolou v zlatnictve robia uplne amaterky... Preto si treba dat prepichnut skusenemu piercerovi.

dadka1997
15. sep 2024

@lindusss2016 no, už by som si to nedala :(