Ahojte. Koľký deň od objednania na PCR test Vám prišiel termín? Ďakujem .
@lenuska9999 a mozem sa opytat, boli ste s priznakmi, alebo bez, alebo v kontakte s pozitivnou osobou? ja som bola v kontakte s pozitivnou osobou, ktora bola vcera testovala pcr testom. a ja som bola dnes zaregistrovana... a zatial nic.
@andrejka128 len priznaky som mala podobne covidu
@lenuska9999 dakujem
@andrejka128 ak si len blízky kontakt tak ti termín dajú najskôr na piaty deň.
Ja som mala pozitív malého a dostala som termín na 10 deň. To už malému skončila karanténa a mne začala keďže som zase bola pozitív ja.
@andrejka128 my sme cakali na termin 4 dni.
mama sa rano zaregistrovala a ze do minuty jej prisiel termin na zajtra
@andrejka128 ved ked bola este len vcera testovana, prisiel uz vobec vysledok? budu ju kontaktovat z hygieny a musi nahlasit osoby s ktorymi bola v kontakte
@antoniatonka bola testovana v pondelok o osmej, a dnes uz som prisla do prace a oznamili nam, ze je pozitivna, ze mam ist domov. a dnes nas nahlasili na pcr test. a mne termin este neprisiel, tak ma zaujimalo, kolko to cca trva.
@andrejka128 treba zavolat na hygienu kde nahlasovali kontakty, oni to zapisuju evidentne rucne a potom to niekto nahrava, moze zlyhat ludsky faktor, minuly tyzden som to riesila dvakrat
Dobrý deň , prosím vás poradíte mi , v práci máme viac pozitívnych kolegov no nemôžme oficiálne vedieť ich mená kvôli ochrane osobných údajov , no ja sa chcem objednať na PCR test a neviem či môžem len tak uviesť meno úzkeho kontaktu ak to nemám potvrdené ním alebo nadriadeným . Medzi sviatkami sme boli spolu v kontakte v práci dnes je to 6 deň . Ďakujem
@andrejka128 v ten deň mi prišiel termín, ktorý som mala na ďalší deň