Kolko krát ste mali kovid?je niekto,kto ho este nemal?
Ja som ho zatial nemala
Ja ani raz 🙈. Aj keď doma sme mali už 2x
My sme ho doma nemali. A to ja robím učiteľku a jedno dieťa v škôlke a druhé v jasliach. Aj som nás viackrát testovala. Zatiaľ nás to obchádza.
2 x
2 x
2x a to pred 2r a pred 1r. teraz som chora, bolia ma neskutocne klby a svaly ako pri prvom kovide, mam teploty, ale nemam nadchu,a ni bolest hrdla. a Ag test opakovane negat.
tak uvidime, co z toho bude.
0x
2x
My 2x moja mamina ani raz
Ja som tiež ešte nemala...doma sme mali 1x so slabým priebehom u ostatných, ja nič 🙂
Este ani raz, ani ja ani deti, manzel, rodicia, svokrovci, nikto. Ale brat s rodinou a aj sestra s rodinou uz mali po 2x
a u nas sestra uz 2x aj s celou rodinou, bracho neviem, minimlane 1x a vsetci, mama 0x a dcera a mm 1x.
Ja sa teraz doliecujem prvy krat, priebeh ako standardna viroza, teploty nizke, chut a cuch ostali so mnou. Nikto to odo mna nechytil(skor je otazne, ci som to ja nechytila od syna nakolko je usopleny posledne tyzdne, aj teploty mal ale test som mu nerobila)
4x
1x
0x
My sme este nemali. Alebo teda ani raz nam nevysiel pozitivny AG test, aj ked sme si uz parkrat mysleli, ze to bude ono. Moji rodicia mali 2x, u sestry to bolo tiez uz 2x.
2x, 2020,2022 ja manzel aj 2 deti, potvrdene Pcr testami
1x
1x a jasné, že sú aj takí čo nemali, máme ich v rodine niekoľko.
3x .. od noveho roka vsetky varianty 🙈
Doma sme to mali 3x. Raz všetci naraz potom bol pánsky kovid 😅mal to len muž so synom, 3x som to mala len ja s malou to sme mali damsky kovid 😅
Ja som ešte nemala ani chlap ani najmladšia mal len syn nikto nechytil od neho on bol vezpriznakovy len ho hodinu hlava bolela
1x tento rok v marci, muz dostal od kolegu :D
0x
3x 🤦🏼♀️😂
Ja 2x a muž 2x, raz sme mali spolu a druhý krát každý zvlášť s rozostupom niekoľko mesiacov. Teraz mám podozrenie že to mu za chytilo 3x - boli ho jedlo a je slabý
baby a ostali vam niektorym nejake problemy, napriklad neurologicke, alebo depresie?
Minulý týždeň som ho konečne dostala, že som ho mala aj potvrdeny😀