Koľko vás vyšlo zväčšenie pier?

nakafakanaka
12. apr 2023

Poprosím koľko vás vyšlo zväčšenie pier a ako to prebieha a či sa dá zväčšiť aj natrvalo alebo čo odporúčate ďakujem pekne za odpovede.

marcellka32
12. apr 2023

Skupina plastická chirurgia

aneta09
12. apr 2023

@nakafakanaka takýto zákrok môže stať od €150-€200 podľa toho aký výsledok chceš. Natrvalo sa pery zväčšiť dajú ale treba chodiť pravidelne na dopichnutie, približne každých 6 mesiacov alebo raz za rok. Prvý krát ti odporúčam 1ml a potom postupne ďalší 1ml, aby mali tie pery nejaký efekt, prvý krat sa kyselina vstrebe po nejakom mesiaci, potom treba ísť zas na dopichnutie

zobaka
12. apr 2023

daju sa aj natrvalo, ale do toho by som nesla, radsej latku vlastnu telu ako je KH a to prisivanie pier k nosu, co je teraz nova "moda" na zvacsenie pier je priserne, vyzeraju s tym akokeby mali rážtep

elmivelmi
13. apr 2023

To sa ti naozaj paci,taky kuraci zobak?Radsej si popozeraj profily zien ktore maju umele.Je to podla mna otrasne.Z predu ok ale z profilu je to otrasne.Hlavne si nemysli ze kazdy sa na teba bude pozerat zoredu.Ale najviac z profilu.A inak kazdemu je hned jasne ze su umele,nikoho neobalamutis ze mas prirodzene pery ako Angelina.

pallacinka29
13. apr 2023

@elmivelmi a najlepsie, ze kazda jedna si mysli, ake to ma prirodzene… 😂😂😂

cocolino234
13. apr 2023

@elmivelmi @pallacinka29 poznám mnoho žien, ktoré mali uzučké pery a dali si zväčšiť len o kúsok, ani jedna z vás by nepovedala, že ich majú zväčšené ak by ste ich predtým nepoznali, najmä z profilu majú krásny prirodzený tvar. Takže tieto hlúpe komentáre by som si nechala tam, kde výsledok naozaj stojí za hovno. A nie tam, kde sa niekto pýta na cenu. 🙄 Kurací pysk môžeš mať aj bez vyplnenia pier a ako sliepka sa ľudia vedia správať taktiež bez toho, ako máme možnosť vidieť, takže na vašom mieste by som nerobila unáhlene závery. 🙂

marcellka32
13. apr 2023

S citom lekára (ak vie, kedy je dosť kh), ktorý vie ako to má vyzerať prirodzene a nenacape tam veľa kh sa dá vyzerať pekne a tiež poznám baby čo majú urobené a nepovedali by ste, že majú urobené. Len žiaľ je málo lekárov, čo majú to naozaj estetické cítenie miery prirodzenosti

elmivelmi
13. apr 2023

@cocolino234 ale no ,mne sa to nestalo este,aj baba co mala nalo,z profilu vyzerala inak.A smiesne je to ze kszda si mysli aka je prirodzena😏

rolandik
13. apr 2023

@cocolino234 je to už tvoj zmenený pohľad. Páči sa ti to a už nevidíš tú neprirodzenosť. Ale nie kazdý to tak má. Dnes má každý aj super rovné zuby a aj to je čudné. Všetky upravené baby sú rovnaké a na prvý pohľad sa zdajú všetky, že sú sestry. Stráca sa individualita. Vytvára sa nová všednosť.

kik2022
13. apr 2023

@cocolino234 Ja mám na to asi špeciálne oko, lebo ja si to všimnem hneď. Nepoznám asi nikoho, kto by to mal prirodzené. 😄😄

mandzula
13. apr 2023

Ja si myslim, ze s perami je to podobne ako s prsiami. Ak clovek vie, kde je miera, vie to byt esteticke, mozno nie uplne prirodzene, ale esteticke ano. Ja pery urobene nemam, no viem, ze tu u nas stoji mililiter cca 200 €.

gabika0825
14. apr 2023

@nakafakanaka natrvalo sa dá, ale to je chirurgicky zákrok a nie lacný, ja chodím na výplň kyselinou a platila som okolo 160€za 1ml, teraz ale zdražela a v cenníku už má 250€ za ml. Ale tak je to v priemere všade, myslím Ba a okolie

mogaa
12. feb 2024

@gabika0825 prosím ťa koľko ml si si dala do pier? chcem ich mať prirodzené, nie veľké len hydratované a viac mäsité

barbie2023
12. feb 2024

Fuj za takú ohyzdu vyhodiť peniaze 🤣

barbie2023
12. feb 2024

@kik2022 aj ja si to všimnem, proste nikdy nikdy nikdy to nevyzerá prirodzene lebo je to vyzdvihnute ako kačaci pysk.

mk1111111111
12. feb 2024

Ja nechapem jedno, preco to robite, ved ani chlapom sa to nepaci. Vzdy, ked sa robi prieskum, co sa chlapom na zenach nepaci, tak na prvom miste kraluju napichane pery. Mne ani prsia tak nevadia, ale tie kacickovske pery 😵‍💫 zial je to vidno na 99 % zien, maloktora ma mieru.. take to, este trosku, este trosku a potom zrazu katastrofa na svete.

gabika0825
12. feb 2024

@mogaa ja mám 2,5ml cca a mám ich prirodzene..

mogaa
13. feb 2024

@gabika0825 ďakujem, ja som si dala 1ml, prosím ťa za ako dlho to odpuchlo?

enigmaenie
13. feb 2024

@barbie2023 no odbornicka si asi lebo ja mam zvacsene pery a nikdy nikto si to nevsimol . A teda kacaci pisk nemam . To su tie zakomplexovane nazory podla par zien ....

gabika0825
13. feb 2024

@mogaa dr ti nehovorila, ktorá ti to robila? Mala by ti to vysvetlit všetko aj celkovo čo treba robiť po aplikácii a čo nerobiť… mne to vždy vravela. Mne to odpuchlo do týždňa cca

barbie2023
13. feb 2024

@enigmaenie to si len ty myslíš. Ti to nepovedia

enigmaenie
13. feb 2024

@barbie2023 no to si len ty myslis lebo si to nevsimli ani svokrovci ani moja suseda ktora ma sama gambu ako svet . A aj na profilovke mam fotku a teda urcite nemam neprirodzene pery . To len zakomplexovane osoby co vsetko vzdy vedia potrebuju komentovat akp im nic neunikne a vsetko si vsimnu . A pokial ma niekto asimetriu pier ze ma jednu proste nepomerne tdnsiu ako druhu tak nema byt preco vidno zvacsenie ako neprirodzene .

barbie2023
13. feb 2024

@enigmaenie ako nehnevaj sa, ale mne na dávaš do zakomplexovanych a ty si dávať prerábať ksicht.. 🤣🤣🤣 Tak kto tu ma komplexy? Ja som so sebou spokojná tak ako som sa narodila.. A áno aj s chybami. A druha vec, keď ti to nie je vôbec vidno, že si to ani najbližší nevšimli, tak načo si si to dala? 🙈

gleep1
13. feb 2024

@barbie2023 mne 10 takých odbornicok ako ty povedalo ze mam napichane pery a v zivote som si ani len vlasy nenafarbila nie to este aby som si pichala nieco do pier. Som si ista ze nejedna ktoru si svojim odborným okom zhodnotila ze je napichana v skutočnosti nebola a nejedna ktora napichana bola tvojmu oku utiekla

barbie2023
13. feb 2024

@gleep1 ale čo ty o mne vieš? Ty 10 odbornicok.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka708
13. feb 2024

@barbie2023 mne by si co úprimne povedala? Je to do očí bijuce

zobaka
13. feb 2024

plne pery sú najkrajsie

barbie2023
13. feb 2024

@katka708 nevidím ta spredu,ale úprimne takto zboku to nevidno. Len potom nerozumiem zmysel toho "zväčšenia"

lenkakravcova
13. feb 2024

@barbie2023 asi ich mala také úzke, že ich nebolo ani vidno, a takto vyzerajú ako klasické.