Zdravim, chcem sa spýtať koľko vyšlo Vás alebo rodičov vyťahovacia zubná protéza?
@nykkushka to nejako lacno vyšlo... 270€ stojí mňa... Tiež iba horná...
@mnamko ja mam 37rokov a prišla som o horné zuby počas 3tehot. Moje vrchné zuby boli hrozne, zachránili mi až jeden... Akurát si robím vrchné zuby a protéza ma vyšla 270€
@zdenkabartakova a spodne mas este svoje?
@zdenkabartakova neviem od čoho závisí suma, mamina v podstate platila iba odtlačky a laborantku. Ostatné preplatila poisťovňa...
@0silvia0 áno svoje.. Zatiaľ... Ale aj tie pôjdu papá 😄 casom
@zdenkabartakova a ako to zvladas ked si taka mlada prisla o zuby? Proteza na implantatoch neprichadza do uvahy?
Celková protéza (ked už nie su zuby) cca 200€ a čiastočná (ked su aj zuby) od 250€.
@0silvia0 no ja som si už zvykla ze nie som z tých "šťastných" co majú svoje zuby krásne... Ja som vždy ma problémy so zubami od mala.. A čiastočne si za to môžem aj sama lebo som ako decko flakala zubárov, bála som sa sadnúť aj do kresla 😄 a vôbec že implantáty teraz neprichádzajú do úvahy, pri 3 deťoch a v dnešnej dobe.. Možno časom, uvidíme...
Ja žijem v ČR a protézu mi preplatila poustovna
@zdenkabartakova ano, chapem, je to drahe. Ja teraz stale riesim zuby, moje zuby su tiez problemove. Ale teda ja mam z vyberacej protezy hrozu.
A to ti zuby odchadzali postupne, alebo kedy je ten moment, ze uz sa neuachranuju zuby, ziadne mostiky, ale rovno vsetko vytrhat?
@zdenkabartakova môžem Vám napísať správu?
@ali999 áno pravdaže 😊
Prosim vas kde robia kvalitnu zubnu nefixnu protezu do 350e
Starzyk katastrofa nespokojnost nepouzitellna
Dakujem
Ahojte....má niekto skúsenosti s vyberatelnou živicovou zubnou protézou? Myslím akú má asi tak pevnosť, odolnosť, životnosť...😉
Maminu pred mesiacom cca 80e...horna...