Koľko vám trvalo kým ste sa úplne v liečili s kovidu? Mne to už trvá týždeň a nemôžem sa z toho vyhrabat
zväčša po 10tich dňoch sa tu trochu polepšilo maminkám, čo som čítala. ale niektorým po dvoch týždňoch, môjmu otcovi a našim známym po 3 týždňoch začalo byť lepšie a symptómy aj únava začali ustupovať. treba sa pripraviť na to, že to môže trvať dlho a treba byť trpezlivý a neustále sa liečiť.
Svokor skoro 6 týždňov, mesiac bol naozaj zlý a kamoska, mladá baba mesiac. Chuť, cuch sa jej vrátila po 4 mes.
@lucia851 týždeň je veľmi krátka doba. Mne to trvalo mesiac, po mesiaci nastalo zlepšenie, ale už su odvtedy dalsie 3 tyzdne a občas sa ešte stále zadycham :-/
@dominika126 aké si mala ešte príznaky?
@lucia851 začalo to bolesťou hrdla a pokasliavanim, každý deň sa to stupnovalo, po 3 dňoch horucky,bolesť tela,hlavne chrbat, dusilo ma,a všetko sa mi to cyklicky opakovalo a vracalo počas mesiaca.
Boli ste aj dosť unaveny?
My momentálne bojujeme celá rodina s covidom. Manžel začal v nedeľu, syn v utorok, ja v stredu a dcéra dnes. Manželovi sa to zatiaľ len zhoršuje. Prvé dni mal teplotu do 37, od včera ma 38, bolesti hlavy, svalov, hlavne chrbát a strašná únava. Dnes som ledva uvarila polievku. Na teplotu môžem odporučiť Novalgin. Dobre zaberá.
Týždeň? 😃
Veď to je nič. Aj nachladenie niekedy trvá dlhšie.
Ja som mala covid celý december a do teraz ešte stále nemám čuch a chuť.
@lucia851 my s mužom sme mali kovidové migrény aj 2 týždne po skončení karantény (kto mal kovid vie aká to je hnusná a iná migréna). Muž napr stratil aj čuch a už sú to 2 mesiace po prekonaní a doteraz niečo stále necíti. Inak sme vážny priebeh nemali, našťastie, ale začali sme užívať pravěnku (hnusný horký prášok) a tá zabíja vírusy. A odvtedy sa obaja štopeme vitaminovými komplexmi aby sme boli fit.
Ja mam taky pocit, ze to nejak zmutovalo. Este v lete som nepoznala nikoho, kto by sa tak dlho z toho dostaval vratane dedka (85), ktory bol na tom zle. Nasa rodina ledva nieco badala a oco do asi 10 dni bol fit. Teraz co citam ludi, tak tyzdne a mesiace povacsinou. Mna by skor zaujimalo, ci to uz niekto chytil dvakrat a aky priebeh to po druhykrat malo
@leeo nooo určite aj zmutovalo ale hlavne zosilnelo lebo je zima. Každý rok od októbra do februáru máme chrípkové obdobie, no teraz miesto bežnej chrípky máme kovid. Zatiaľ nepoznám nikoho, kto by mal dva krát po sebe. I keď môj ocko bol tak, že mal len soplík, kýchanie a zrazu nič.... 4-5 dní bol úplne fit, bez príznakov, úplne zdravo sa cítil a v deň, keď mal ísť ráno do práce zrazu teplota, kašeľ, večer 38.6 horúčka...
@lucia851 tyzden je velmi malo.
Ja som.bola chora od 7.januara.Tento tyzden som nastupila do prace a byva mi velmi zle. Je to velmi individualne.