Ajojte baby kolko po porode vam trvalo sa vratit na povodnu vahu? Ja som po sekcii 5 tyzdnov a mam 6 kg navyse ale nic si neobleciem z mojho pred tehu satnika 😂😂tak som zvedava ze ci to samo pojde dole este alebo to mam ako pamiatku uz 😂💜
@christin1280 Ahoj, 5 týždňov je ešte strašne málo, skôr by som povedala rovnaké číslo, ale v mesiacoch. A neboj, dole to pôjde.
U každej ženy to funguje inak, ja už som sa vrátila z pôrodnice už len s nejakými 3-4 kg do mojej pôvodnej váhy. Ale teda mala som papkáča, veľa som kojila a za dva mesiace úbytok viac než som čakala. Vážila som menej ako pred tehotenstvom. No zasa počujem ,že u niektorých žien vraj opak a dojčením priberajú....
na pôvodnú skoro hned, po pol roku este 10kg dole z povodnej 😅 mam ozaj akčné babatko... 😅 Mama mi ho raz hodinku strážila, tak vravela, ze ak jej ho necham na tyzden bude chuda ako ja 😂
tiez sekcia a nekojila som a mam uz dva a pol roka min. 10 kg navyse takze nepodarilo 😅
ja som schudla po pôrode na váhu nižšiu ako pred pôrodom, ale nohavice už neoblečiem, mám širšie boky, čiže kupujem iné číslo
.... Uz mi to trva 2,5 roka 🤣🤷♀️🤷♀️🙈🤦♀️🤦♀️ pred tehu 67, porodna vaha 87, tyzden po porode 76 a odvtedy ani hore, ani dole. Ale zas nevravim ze keby som sa viac nesnazila tak by to dako slo, vsakze 🙈🙈 ale 5 tyzdnov po akutnej sekcii som mala ine problemy ako svoju vahu 🙈🙈 daj tomu cas, najskor sa uplne zotav a potom strava, cvicenie a pojde to 🙂 💪💪🍀❤️
@christin1280 6mesiacov. Pribrala som pri tehotenstve 20kg.
ja som sa vrátila po každom pôrode na pôvodnú váhu...kojila som a váha klesala super.... trvalo to asi 3-4 mesiace.
@christin1280 cca dva mesiace. A potom to išlo dole stále ďalej a ďalej 🤦. A asi až po ďalších dvoch-troch rokoch som sa vyhrabala vôbec na tú pôvodnú váhu.
Z pôrodnice som sa vrátila so 4 kg navyše. Po 3 m som schudla 6 kg ( a tiež som bola po sekcii, tak prvý mesiac minimálny pohyb).
po 4 mesiacoch
@christin1280 Ja som mala po porode 5kg navyse, este som ich cele neschudla, ale ani sa nejako nesnazim. Ale k tomu obleceniu - takto kratko po porode som ani ja vela veci neobliekla/nezapla. Ale uz o par tyzdnov potom, hoci som neschudla, tak sa stiahlo brucho, postava sa tak nejako sformovala a uz som vacsinu zase zapla.
@christin1280 do 9 m.a pri druhom do roka.
@christin1280 Rok a pol.
No a treba si uvedomit ze aj toto je prudko individualne - kazda mame iny metabolizmus, niekomu spaluje rychlejsie, niekomu pomalsie. Niektorym pomaha kojenie, ja som kojila 13m a nepohla som sa ani o gram. A ako tu mozete citat tak niekomu to zide po par tyzdnoch/mesiacoch, niekomu az po rokoch. Nie je na to vseobecne platny vzorec 🙂 hlavne je v prvom rade sa poriadne zotavit a byt v klude aby aj babo bolo vklude a potom tu vahu riesit - bud ani nebude treba lebo to pojde "samo" alebo potom postupne upravit stravu, pridat cvicenie, hlavne no stress 🙂 ❤️🍀
@christin1280 to že si neoblečie a veci je normálne veď bruško rástlo 9 mesiacov tak to bude chvíľu trvať kým sa to dá naspäť... Mne sa napríklad rozšírila panva po pôrode a tak aj keby som schudla už nikdy neobleciem veľkosť 34 ako za mlada 😀 ale veď som dala život 3 dcérkam čo je krajšie ❤️. A mne vôbec nešlo kilá dole, až tak po roku to šlo konečne potroche... Mám nádej že to raz dám 😀💪. Ale netreba sa hlavne stresovať... Prijať sa také aké sme a byť vyrovnaná, veď naše telo prešlo brutalnymi zmenami... Dajme mu vydýchnuť a keď sa bude dať postupne začať na ňom opäť pracovať 🙂
Pri prvom týždeň a pri druhom asi tak 3-4 mesiace.
Nema zmysel sa stresovať tak skoro po pôrode.. Ja mam 3.sekcou za sebou, zajtra tomu bude mesiac. Išla so rodit s 80,domov som po 5dnoch došla so 70 a stále mam také číslo. R pribrala som v tomto tehu 13kg..v druhom som pribrala tiež 13kg a za rok som došla na váhu ako pred tehu plus1kg menej... Pri prvom tehu som pribrala 18kg a za rok som schudla 24,5kg.. Celý rok som kojila všetky deti a az po roku, čiže v deň narodenín deti som sa na ňu postavila nech sa zbytočne nevytacam.. Nič som necvicila ani nedavala pozor na stravu.. Deti da vystavia, čiže jest musíš, a moje cvičenie bol beh za nimi...
@christin1280 3 týždne
@christin1280 nikdy som sa nevrátila na pôvodnú váhu 😁😁