Ahojte, prosim Vas tí, co používajú na spanok chytre naramky alebo hodinky alebo ktorúkoľvek inú metódu na meranie spánku, aký dlhý máte hlboký spanok? Ja mám uz dlhšie problémy so spánkom. Spím aj 8-9 hodín a cítim sa unavená, ráno nedospata a nevladna. Mala som vždy pocit, ako keby som nespala poriadne,hlbokym spankom. A naramok mi to len potvrdil. Týždeň ho používam a mam 1-1,5h hlbokeho spanku za noc. Cca 1hod REM a zbytok lahky spanok.
@limetka69 ako sa vola tá appka prosím?
@klaudiakaja mam naramok xiaomi a od nich appka mi xiaomi? Tusim, neviem. Kukla som mi fit
Keď hovoríš , že matrac máš pohodlný.. skús siahnuť po nejakom dobrom vankúši. Večer poriadne vyvetraj izbu, teraz v zimnom období ked je suchý vzduch z radiátorov by som siahla aj po zvlhcovaci vzduchu. No a možno nejaký čaj ? Mne pomáha na dobrý spánok medovka lekárska alebo skúšala som aj Baltriparan ( tablety na prírodnej báze, výťažok z nejakej rastliny )
@lenuska9999 dakujem za tipy ale skusala som uz všetko aj silnejsie lieky na spanie aj cbd olej, spala som ale ten hlboky spanok mam stále krátky a cítim sa vyčerpaná....
Môžeš spať aj 8-10 hod. sen vždy trvá 15 sekúnd, je to spojené s časom spánku, mysľou, galaxiou, javmi atď.
@dadus_ka liekmi by som to neriešila, skôr ľahkou stravou najneskôr tri hodiny pred spaním, dostatkom pohybu vonku za každého počasia (aspoň pol hodinová prechádzka), v izbe chladnejšie - do 20 stupňov a pootvorený oblok.
takyto deep sleep je uplne normalny, priemerny zdravy clovek pocas noci ma mat deep sleep cca. 1-2 hodiny ak spi 8 hodin, existuje na to vela spankovych studii atd. cize tvoja unava zrejme prameni z niecoho ineho obzvlast ak spis 8 hodin denne atd.
@dadus_ka no mate ho dlhsi ako 8% ludi pouzivajucich tuto aplikaciu, co netusime kolko ludi je a aka je to vzorka, moje data totiz nemaju 🙂 (priklad) skuste si vyhladat nejake studie na internete a uvidite, ze to je normalne, ja mam napr. za poslednych 7 dni priemerny deep sleep 41 min. 🙂 kazdopadne ak chce clovek podporit deep sleep mal by mat nejaku rutinu = spat v tom istom case, sportovat atd. aspon tak vravia mudri ludia na google
@dadus_ka ja mam za tento tyzden priemerny hlboky spanok 1 hod a 59 minut. A ked sa pozriem do aplikacie, tak viac ako 2,5 hodiny som nikdy nemala.
Sla som pozriet do appky a mam tiwz zo vcera 1,5, potom tam mam 2,5 a tak 50 minut 2x ale sem tam mam aj 3,5 vsetko zaokruhlene. Najviac mam okolo 1,5 az 2h