Ahojte, ja to neviem presne, ale hovoria mi, že pijem veľmi málo. Polievku obyčajne nejem, pijem iba vodu a občas kávu. Vraj niektorí vypijú aj 3 litre denne. Ako často musia potom chodiť na WC na malú, neviem si predstaviť.
Ja cca 2 litre,a minule som si veru robila čiarky,ze koľko krát idem na malú.Od rana 6 do večera 22 to bolo 11 krát a v noci raz.Ale ja chodím často,aj keď moc nepijem.Ale piť treba,bez ohľadu na to,ci chodis na wc,alebi nie.Voda je dôležitá.
A káva sa nepočíta,ta predsa odôvodňuje.
Odvodnuje.
Ano kava odvodnuje.. ja vypijem tak .. ako kedy cca ten 1liter vzdy .. aj podla toho ci je teplo a tak. Na wc chodim velmi ale naozaj velmi casto.. cez noc vzdy ked sa zobudim .. mam male babatko budim sa aj 10x v noci 😂 ale vysetrenia mam OK tak neviem preco tak casto
Cca 3l. Kavu nepijem. Iba vodu.
2,5-3l. Prijimat tekutiny je velm dolezite. A odporuca sa dve tretiny vypit doobeda, jednu tretinu poobede. Na malu chodis tak ci tak 🙂 , ak pijes viac tekutin, tak ides mozno 2-3x navyse.
Ja tie 3 litre dám s prehľadom, ak je teplo aj viac, a chodím na wc menej ako ľudia čo pijú menej, to len keď piješ nárazovo tak to cez teba preletí bez efektu x)