Koľko tabletiek Wobenzymu užívate pri zápaloch?

marisola
9. júl 2016

dobrý večer,
chcela som sa spýtať,rozhodla som sa dať sama od seba na kúru wobenzymom. kvôli častým až chronickým zápalom urologického a gyn. charakteru. Koľko tabletiek jete vy ? nemám to teraz nejako akútne, len ma páli pri močení,ako vždy. ale neberiem ani atbani nič. lekárnička v lekárni mi povedala,že nech si dám 3*3 tabletky denne,ale čítam teraz návod a vidím tam,že 3*5 tabletiek,a to je dost rozdiel,az o 6 tabletiek za den,tak ako to mám jesť ? obvodná je momentálne do 25 .7. na dovolenke.preto sa obraciam sem.neviem,komu mám veriť. 15 tabl za den sa mi zdá príšerne veľa..:(( aké máte skúsenosti ?kolko stačí na vyliečenie ?
dakujem

guinevre
9. júl 2016

@marisola Ja ich akurat beriem, 3x5, ale na uplne inu diagnozu. V navode su rozne davkovania, od 3*3 po 3*10. Ja by som robila tak ako mi lekarnicka povedala, nakolko je vacsi expert vo farmacii ako ja.

marisola
autor
10. júl 2016

@guinevre no áno,ale nezdá sa ti to veľa ?15 tabliet ??za den ?preboha to je vazne moc toto...
a včera som zacala s kurou. a je mi brutálne zle po tom, na zvracanie,hnackujem a tak,a to som si dala iba 3*3..cize 9 za den.ako vravela lekárnicka,a okrem toho tam som sa docítala,ze wobenzym obsahuje laktozu( ja nesmiem laktozu,lebo mi je p nej zle,som intolerantna),takze netušim,co mam s tym robit,netušila som,ze wobenzym obsahuje laktozu

guinevre
10. júl 2016

@marisola Tak ti je pravdepodobne zle z laktozy. A ci je 15 tabletiek vela, no logicky je ze davkovanie zavisi predsa od koncentracie ucinnych latok v jednej tabletke, takze kludne mozu vyrobit aj lieky kde davkovanie je 20 tabletiek...

miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz