dobrý večer,
chcela som sa spýtať,rozhodla som sa dať sama od seba na kúru wobenzymom. kvôli častým až chronickým zápalom urologického a gyn. charakteru. Koľko tabletiek jete vy ? nemám to teraz nejako akútne, len ma páli pri močení,ako vždy. ale neberiem ani atbani nič. lekárnička v lekárni mi povedala,že nech si dám 3*3 tabletky denne,ale čítam teraz návod a vidím tam,že 3*5 tabletiek,a to je dost rozdiel,az o 6 tabletiek za den,tak ako to mám jesť ? obvodná je momentálne do 25 .7. na dovolenke.preto sa obraciam sem.neviem,komu mám veriť. 15 tabl za den sa mi zdá príšerne veľa..:(( aké máte skúsenosti ?kolko stačí na vyliečenie ?
dakujem
@guinevre no áno,ale nezdá sa ti to veľa ?15 tabliet ??za den ?preboha to je vazne moc toto...
a včera som zacala s kurou. a je mi brutálne zle po tom, na zvracanie,hnackujem a tak,a to som si dala iba 3*3..cize 9 za den.ako vravela lekárnicka,a okrem toho tam som sa docítala,ze wobenzym obsahuje laktozu( ja nesmiem laktozu,lebo mi je p nej zle,som intolerantna),takze netušim,co mam s tym robit,netušila som,ze wobenzym obsahuje laktozu
@marisola Ja ich akurat beriem, 3x5, ale na uplne inu diagnozu. V navode su rozne davkovania, od 3*3 po 3*10. Ja by som robila tak ako mi lekarnicka povedala, nakolko je vacsi expert vo farmacii ako ja.