Zdravím, chcela by som sa informovať.
Mam na nose znamienko jedno väčšie, jedno menšie a chcela by som si ich dať odstrániť. Chcem sa opýtať ak to niekto podstúpil že zhruba koľko stojí takéto odstránenie a kde sa to vlastne robí, cez koho sa to rieši. A ešte jedna otázka ak mám na tele bradavicu a tiež ju chcem odstrániť, či to robia tiež na tom danom mieste alebo sa to rieši zas cez niekoho iného + cena) Ďakujem za odpoveď.
Môjmu chlapovi keď vyberali znamienka išiel ku kožnej a tá napísala odporučenie pre chirurga(ale on mal vypuklé alebo na miestach kde by si do nich mohol zarezat(na krku pri holení)..bradavice odstraňujú väčšinou u koznej dusikom(alebo si môžeš v lekárni kúpiť prípravok na odstraňovanie bradavíc) ale tuším už sa dajú aj laserom..treba zistiť..najlepšie je zájsť za koznou
Kožný- ten posúdi ci sa dá znamienko vybrať laserom alebo chirurgicky.
Ale teda ešte dodám je to od vybratia znamienka(chirurgický) pol roka jazvy má viac než dosť viditeľné..osobne si neviem predstaviť mať takú jazvu na nose 🙁🙁 ale na tvári majú možno iné postupy pri vyberani
Bolo to zadarmo, kozna mi napísala lístok, napísala k tomu že aj jedno poslať na patologiu, chirurg vybral, a o 2 týždne som išiel ku kožnej, kvôli výsledkom...
PS, mal som to na ramene, a teda nejako sa mi to roztrhlo, keďže som sa nešetril dostatočne, takze šírka jazvy je asi 1 cm...
urcite nechod tak ze ku koznej a chirurg len aby si to mala zadarmo
chod napr do ustavu lekarskej kozmetiky ak si z ba a okolia a nechaj si ho tam vybrat idealne laserom na tvari by som si hocijakym chirurgom vyberat znamienko nedala
@loginexistuje ustav lekarskej kozmetiky, oni riesia aj keloidne jazvy ?
ja som si dala vybrať znamienko na tvari, bolo ale malinke, ale šla som na esteticku kliniku do Ziliny, kedze som to chcela laserom, aby som nemala jazvu, a som maximálne spokojna, nevidno nič, stalo ma to cca 75 eur tušim a bolo to pred dvoma rokmi...
Všetko čo je na koži rieši kožná lekárka. A ona ta už nasmeruje.
@loginexistuje nie kazde znamienko je mozne vybrat laserom, zial, niektore sa musia len chirurgicky
@majah212 sak v poriadku tam su normalne kozne lekarky len sa zameriavaju na esteticku medicinu .... mne vyberali viacero znamienok .. aj na onkologii niektore (boli podozrive) ale na tvari by som si dala vybrat iba na estetickej klinike a nie hocijakemu chirurgovi ... len aby to bolo zadarmo a moze to byt akokolvek skuseny obvodny chirurg ale proste nema take skusenosti take nastroje a sitie ako maju na estetickych klinikach
@nika82 ano riesia co viem
@loginexistuje vdaka
@nika82 objednaj sa a chod .. su tam uplne super ... mne tam chodi aj dcera s akne ... a vysetrila kozna vsetko dala jej urobit odbery u pediatricky ... vsetko dala do spravy ... my sme spokojní (muz tam tiez bol na odstraneni znamienok a nema nic ani jazvicku ) predtym daval jedno klasicky kozna chirurg a nepekne sa mu rozislo to zasite a ma jazvu
@loginexistuje objednam sa lebo mam skaredu keloidnu jazvu
Odporucam google.