Ahojte koľko prosím vás sa cca platí teraz za jeden kaz? Bol som u zubára a platil som 75€ ale nezdá sa mi to moc lebo mi nedali ani uctenku tak chcem vedieť pre istotu
Pozri si cennik svojho lekara...ako mame vediet, kolko sa u neho plati za plombu? Vsade je to inak
Co ti pomoze ak ti napisem, ze naposledy sme za plombu platili 30€ a niekto iny napise, ze tam nechal 250? Uctovny doklad ti zubar mal vydat. Ak si ho nepytal dobrovolne si sa rozhodol podporil sedu ekonomiku a nezdanene prijmy.
Ja platím u svojho aj s injekciou 70 eur, muž u svojho s injekciou 33 eur
Ja platím za plombu 85e...keď si nedava blok tak si ho môžeš aj vypytat
u nas 80 ale zalezi od zubara. Dcera u detskeho ma za 30.
Kazdy zubar ma vlastny cennik. A tiez nie je jedno, aky velky bol kaz…zbytocna otazka
Aj u nás sa platí 75€🤦♀️
Koľko sa teraz platí za jedno auto? Neviete? Ja som kúpil za 18300€, ale sa mi zdá veľa a ani mi nedali faktúru... neviete po čom teraz tak auta idú?
Rovnaká otázka
To je super cena ja som naposledy platila 135, kazdy zubar ma iny cennik a tiez je rozdiel ci je jednolozkova, dvoj alebo trojlozkova…
@thirstymonk 👍
20€
100e som.platila minuly tyzden ZA
Ja som dnes neplatila nič 🤷 Bez injekcie, mala som vypadnutu plombu, rýchlovka. Každý zubár má iný cenník.
Minulý týždeň som platila 27€ za plombu bez injekcie
Niečo vyše 90e. Záleží od vybavenia u zubára. Čím lepšie vybavenie, tým drahší zubar, lebo tie prístroje musí zaplatiť.
myslim si ze kazdy zubar ma iny cennik. Preco si si nepytal pokladnicny doklad? Ved to je ako v obchode, mal by ti vediet dat.