Koľko ľudí na Slovensku je očkovaných a akou vakcínou?

27. aug 2021

Dá sa niekde zistiť, že koľko ľudí je na SK ockovanych ktorou vakcínou? Alebo zistiť že koľko percent ockovanych nahlasuje záväzné nežiaduce účinky podľa vakcíny?

vanda323
27. aug 2021

Ďalšia debatka na rozprudenie vášni na večer?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. aug 2021

@vanda323 nie, naozaj chcem nájsť iba to percento, ja ockovana som je to pre moju mamu, ktorá to chce... Inak naozaj nestojím o nikoho názory na ockovanie

autor
27. aug 2021

@viestta percento kľudne vyratam, ale nemôžem nájsť to, že koľko ľudí je ockovanych ktorou vakcínou, NU nájdem ale ten počet mi je nanič nakoľko neviem z akého množstva to je

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gdpr
27. aug 2021

No vzhľadom nato, že Pfizer dostávajú aj deti od 12r. najviac zdrav. perosnálu a medikov je ním zaočkovaných, je najviac dostupný v očkovacích centrách tak môj sedliacky rozum mi hovorí, že to bude práve pfizer, ktorý sa očkuje najviac. Nežiadúce účinky a % sú ti na nič. Ja tiež som si pred očko zisťovala a dopadla som po 1.dávke s imuno-alergologickou reakciou a nikoho s ňou očkovaného nepoznám každé telo reaguje inak.

bloger
27. aug 2021

Ja som Pfizerom už dva krát

vanda323
27. aug 2021

Tak potom v poriadku, len ako ti už písala viestta je to na nete a to kolko ľudí akou vakcínou neviem ....ale načo ti je taký údaj? Veď každý si vyberie akou chce byť očko. Nemyslím že je to až také podstatné, ale tak ja očko. Niesom ale ľudia vravia že najlepšie Pfizer

autor
27. aug 2021

@gdpr Ja uz ockovana som a tiez si myslím že je to zbytočne. Ale mama to chce poslať, že sa dá očkovať len tou kde to vychádza najmenej, tiež som jej hovorila je pfizerom je najviac ľudí, ale chce to vidieť "na papieri" a keďže to nikde neviem nájsť tak som sa spýtala.

ndrag
27. aug 2021

Inak aj mna by to zaujimalo, googlim uz hodnu chvilu a asi googlim zle, lebo to neviem najst, iba celkove pocty, rozdelenie podla veku, ale kolko coho dali nevidim. Dajte sem niekto link ak najdete.

autor
27. aug 2021

@viestta skúsim pozrieť ešte nczi, to som ešte nepozerala

gdpr
27. aug 2021

pár sekúnd hľadania dole sú aj staršie mesiace https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-ve...

janulik2008
27. aug 2021

Som očkovaná od včera prvou dávkou Pfizerom. Ruka ma včera dosť bolela ale inak všetko ok 😁

ndrag
27. aug 2021

@gdpr uz som nasla, dakujem.
Tu su cerstve udaje:

autor
27. aug 2021

@gdpr vďaka