ahojte chcem sa len tak informativne opytat kolko káv zvyknete denne vypyit, ?lebo ja dve tri ale podla niektorych je to moc..moja sestra vypije ledva jednu a ja ked jej poviem ze som vypila tri za den tak sa chyta za hlavu ze si koledujem o problemy s tlakom..
teraz vypijem jednu - dve, ale predtym som vypila aj 5 kav denne.
pijem jednu max. 2 kávy denne
2-3 úplne bez problémov. Moji kolegovia 6-7
asi tak jednu za pol roka, co je priblizne 0,0014 denne
2 - 5 podľa nálady a množstva pracovných rokovaní. Kašli na to, kto sa chytá za hlavu a kto nie, pi toľko, koľko ti chutí a koľko ti nerobí problém, tvoja sestra nech si stráži svoj tlak, to, že ste sestry neznamená, že ho musíte mať rovnaký
3-4
V lete mi stacia tri, v zime sa snazim prezit so styrmi 😀
Ale niekedy si dam aj 5 - ale nie kazdy den.
Problemy nemam. Kolegovia piju kav ovela, ovela viac 😀
6-7 (presso).
1-2, ale ja teda pijem kávu s mliekom a podľa chuti. Niekedy si nedám ani jednu, niekedy aj 3.
Max dve, tretia mi uz nechuti a zle sa citim po nej
Žiadnu😄
ja tie pijem s mliekom..bez mlieka to neviem vypit
Tak 5-7
2-4 záleží ci robím alebo nie
väčšinou 2-3, ale niekedy aj 6, podľa toho aký je deň, ale pijem slabšie kávy s mliekom. kámoška aj 10 a takých smrťákov. Z kávy nemusíš mať vysoký tlak.
...žiadnu. 🤭
Tri kávy su úplne v poriadku, kvalitná káva je bohatá na antioxidanty, dokáže byť práveže prospešná. Ak je vysoký krvný tlak, tak samozrejme väčšia opatrnosť je na mieste.
3x denne dvojite espresso, cize akoby 6 kav. Moja mama sa tiez chyta za hlavu, ked jej poviem, ze pijem 3 kavy denne. A este keby vedela, ze su dvojite...
Doma 3 denne,v práci 5-6
rano a poobede...2x denne...ked je niekedy velmi zle tak aj po prichode domov z prace..cca 16:00..nestava sa to casto nastastie
Dve musím mať každý deň...zvykla som si dávať z času na čas aj tretiu, ale párkrát mi prišlo veľmi slabo, tak som verná už len dvom za deň 🙂
Každé ráno si poviem ,že dnes si dám max.2 a skončím pri 6-7.A už som rozmýšlala aj nad detoxom od kávy.Pekný deň.
3-4, ale.ja mám celý život nižší tlak, takže som ok. S mliekom.
Keďže vstávam o 4tej ráno tak mi to vychádza na 4kavy denne.. donedávna som pila tri, dve malé slabe doobeda a jednu na obed.. teraz pijem dve silnejšie ráno, jednu doobeda a jednu na obed.. keď som si dala jednu, mala som nehodu z únavy (ale je pravda že v ten deň som musela vstávať o 2:30) to sa radšej nalievam kávou, hoci viem že to nie je úplne najzdravšie.. zase pijem ju s mliekom, čistá mi ani nechutí ani nerobí dobre, liečim sa aj na tlak..
Zo 6... proti Alzhamerovi a inym chorobam pisali myslim ze treba aspon 6 aby to malo efekt.
1 po raňajkách, 1 po obede. Viac isto nie.
viem prezit aj den bez kavy v pohode (niekedy som si to nevedela predstavit) ale zvycajne 1 a max.2 viac nie potom ma boli hlava..a ani viac kavy denne mi nechuti
Jednu-dve normálne a jedno latté/cappuccino ☕