Ahojte, baby kolko dni ste boli v nemocnici keď vám operovali pruh?
akutny pruh - vo stvrtok ma prijali, vo stvrtok ma operovali a v sobotu rano som sla domov 🤷♀️
@suzitok
@petamich
@petus998 prosim Vas a mali ste aj nejaky pas po operacii alebo len prelepenu ranu, po reze?
a casovo kedy ste zacali plnohodnotne fungovat, samozrejme v ramci moznosti ze nedvihat tazke atd.
caka ma to aby som vedela zmenezovat rodinu 🤔 lebo vsade som citala len take zakladne info ale take z real zivota som nikde nenasla 😁
Dakujem
@misenka0110 nic len prelepenu ranu a potom som sla na vybratie stichov - fungovala som relativne rychlo normalne, chvilu som sice necvicila a nedvihala tazke ale nepamatam si veru ziadne obmedzenia dlhodobe
@misenka0110 normálnej taky hrubší stvorec nalepeny cez pol brucha, dali to dole az ked stehy vyberali, 3-4tyzdne celkove šetrenie sa a hojenie...
V nedeľu som prišla v pondelok ma operovali a v utorok som išla domov.. za cely čas som nič nejedla 😅
Potom ma to ale bolelo riadne.. neviem teda kde mas pruh ja som mala nad pupkom a fakt ma musel muž podopierať keď som išla vstať...
ale asi na štvrtý deň som vysavala 😅
Ahoj, s akutnym stavom 4dni, planovane operacie co mali bez bolesti, isli domov skor...