Koľko dní ste boli v nemocnici, keď vám operovali pruh?

tehotna40
24. sep 2021

Ahojte, baby kolko dni ste boli v nemocnici keď vám operovali pruh?

suzitok
24. sep 2021

Ahoj, s akutnym stavom 4dni, planovane operacie co mali bez bolesti, isli domov skor...

petamich
24. sep 2021

akutny pruh - vo stvrtok ma prijali, vo stvrtok ma operovali a v sobotu rano som sla domov 🤷‍♀️

petus998
24. sep 2021

@tehotna40 rano prijali na planovanu operaciu na druhy den pustili domov rano

tehotna40
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tehotna40
autor
25. sep 2021

@suzitok
@petamich
@petus998
Ďakujem a ako po operácii? Koľko ste sa zotavovali?

petamich
25. sep 2021

@tehotna40 ja som mala asi mensi iba, lebo na druhy den po operacii uz som relativne normalne fungovala 🤷‍♀️ spolubyvajuce sa tiez cudovali, jasne potom som sa nenamahala, necvicila atd. ale inak som fungovala normalne

suzitok
25. sep 2021

@tehotna40 toto bol klasickú rez, kedze to bolo akutne, celkovo 10dni cca, diéta asi 3 tyzdne , kym sa dalo postupne presjt na normálne jedlo

misenka0110
15. okt 2021

@suzitok
@petamich
@petus998 prosim Vas a mali ste aj nejaky pas po operacii alebo len prelepenu ranu, po reze?
a casovo kedy ste zacali plnohodnotne fungovat, samozrejme v ramci moznosti ze nedvihat tazke atd.
caka ma to aby som vedela zmenezovat rodinu 🤔 lebo vsade som citala len take zakladne info ale take z real zivota som nikde nenasla 😁
Dakujem

petamich
15. okt 2021

@misenka0110 nic len prelepenu ranu a potom som sla na vybratie stichov - fungovala som relativne rychlo normalne, chvilu som sice necvicila a nedvihala tazke ale nepamatam si veru ziadne obmedzenia dlhodobe

suzitok
15. okt 2021

@misenka0110 normálnej taky hrubší stvorec nalepeny cez pol brucha, dali to dole az ked stehy vyberali, 3-4tyzdne celkove šetrenie sa a hojenie...

jjanulienka
15. okt 2021

V nedeľu som prišla v pondelok ma operovali a v utorok som išla domov.. za cely čas som nič nejedla 😅
Potom ma to ale bolelo riadne.. neviem teda kde mas pruh ja som mala nad pupkom a fakt ma musel muž podopierať keď som išla vstať...
ale asi na štvrtý deň som vysavala 😅

misenka0110
Autor odpoveď zmazal
Zobraz