Prosím vás po koľkých dňoch od styku s nakazeným, ukaze antigenovy test pozitivitu?
(Ak niekto neverí na covid, rešpektujem to.. ale prosím rešpektuje aj človeka ako som ja.. ktorý verí)
Ide o to,ako dlho ste spolu boli,ci s,ruskim,ci bez neho,atd.
Ako priamy kontakt by si sa mala-mohla nahladit na pcr test. Bezplatny. Na cca 5den od kontsktu.
Alebo ostat 10dni v karantene.
Ag test ukaze az vysokoifekcnych ludi...takze cisto teoreticky mozno na 5den?ale cisto hypoteza.
No normalne by si ist po priamom,dlhsom.blizkom.kontakte nemala preco chodit na ag test.
Podla mna zvycajne az ked sa uz citis blbo. Svoktovci boli na testovani, svokor sa citil chory aj test ukazal pozit. Svokre vyslo negat (citila sa zdrava) a za 2 dni uz mala teploty. Urcite bola uz tie 2 dni dozadu na teste nakazena
Na 5 deň od kontaktu by mal ísť na test alebo 10 dní karanténa. Môjho muža v sobotu na testovaní označili ako pozitívneho a mňa negatív. Sme spolu v karanténe. Obaja zatiaľ chvalabohu bez príznakov. Muž je zatvorený v jednej izbe a nosím ku pri dvere jesť. Vychádza len s ruskom na wc a do sprchy. Následne všetko dezinfikuje. Som tehotná, tak sa veľmi bojím aby som nebola pozitívna 🙄.
Na test sa odporúča ísť najskôr na 5 deň po poslednom kontakte. Inak 10 dní karanténa.
Môj prípad, žijem v domacnoati s bratom ktorý bol pozitívny, ja som 23. bola na antigene negatívna, a 24. už som mala príznaky ako facka 😁
Ja aj sestra sme uz boli chore so vsetkymi priznakmi a boli sme negat. Aj svokra uz mala zimnicu a horucky a bola negat. V tej isty den pozit na.pcr.
@erika212 drž sa, to dáš. Môj manžel bol tiež pozitívny, aj príznaky mal, bol pár dní úplne opálený a nenakazil ani mňa ani deti. Bol v karanténe v obývačke. Vychádzal iba s respirátorom, jesť som mu nosila, sprchoval sa posledný, potom dezinfekcia sprchy. Jeho riad som umývala posledný, vždy najskôr vystriekať dezinfekciou, zubnú kefku mal celkom inde, vlastný uterák... Veľa šťastia 🍀🙏🍀
Ja osobne po 5-6 dňoch od kontaktu príznaky - negatívna. Po 9 dňoch pozitivna
Mne neukázal po 7 dňoch, vysvetlenie je, že vraj vírus není dosť v tele namnozeny, o dalsie dva dni ma boleli svaly, tak som sa objednala na PCR, ten už vyšiel pozitívny, bolo to 10dni od kontaktu (vraj do 14 môžu až prepuknut príznaky)
Ahojte,mne ukázal antigen na 4 deň od kontaktu.Žiadne príznaky až potom po 4 dňoch som stratila čuch.
tažko povedať, zevraj tie testy odhalujúp ludí, ktorí su už imfekčný.... ale toto ti neviem poradiť, ale ak si bol/a s pozitívnym v priamom kontakte tak by si mal/a mať nárok na PCR test... teda ak sa nič nezmenilo 😂