Koľko čakáte na vyšetrenie na gynekológii?

leria
19. máj 2013

len tak ma to zaujíma, či je to normálne aj niekde inde...ide o jednu nemenovanú ambulanciu, ktorú po minulej skúsenosti už dlho navštevovať nebudem....je tam bežné,že na vyšetrenie čakáte minimálne 3hodiny...naposledy som došla o 7.15, mala som číslo 9 na vyšetrenie, počítala som s takými max.2 hodinami, no všetky moje očakávania boli prekonané...predo mnou išli samozrejme na odbery...lenže na odbery by mala brať sestrička do 9tej, a na vyšetrenie k doktorke od 8hod. Ako som spomenula mala som 9-tku a dnu som sa dostala o 11-tej!!! (mohla som si zobrať knihu alebo pletenie, čo poniektoré aj praktizujú)a to je tam za každým...ženy sa tam pernamentne rozčuľujú, no bezvýsledne...lebo kráľovnou je tam sestrička-tesne pred dôchodkom, ktorá to tam manažuje po svojom...bočnými dverami berie na prednostné platené ošetrenie, na ktoré ale majú vyhradený čas od 12-13hod...takže ak dojdem okolo 9tej, tak sa môžem rovno otočiť lebo dnu sa už nedostanem...a kedže teraz kvôli zdravotným problémom musím chodiť na gyndu častejšie, tak tiež si nemôžem dovoliť za každým platiť 7eur...takže tam končím a ako som spomenula, len tak ma zaujíma ako dlho čakáte vy, bez toho aby ste boli objednané na prednostné vyšetrenie 🙂

krasneleto
19. máj 2013

@leria kedze som castym navstevnikom, viem kedy mam chodit :D cize zvycajne do pol hodinky som vnutri... niekedy menej... niekedy viac... podla toho ci v ten den je tam viac takych ktore vedia, kedy je spravny cas :D ale stalo sa mi vela krat ze som prisla a isla som rovno do vnutra... ale raz som tam bola s kamoskou tehotnou 3 hodiny a to som sa uz opustala...

googlinqa
19. máj 2013

kratko lebo sa objednava

sudabe
19. máj 2013

@leria ja ked som bola objednania napr nä 9tu tak urcite som si tam pockala 2-3 hodinky ale posledny dobu Je tam menej pacientok a cakam madomin 30 minut. toto Co pises tak By som asi presla k inemu gynekologovi. ja uz som tiez chcela ale Je to lepsie a necakam dlho a gyn Je dobry.

liz_lemon
19. máj 2013

max 30 min, ked som objednana (bez poplatku) tak okamzite

patesladko
19. máj 2013

ja len vždy žasnem ako ľudia chodia k doktorom, ktorí im nevyhovujú a neprestúpia inam.. ja som takto vymenila obvodnú aj ušnú - jednu kvôli jej neschopnej sestričke, druhú pre doktorku samotnú..
gynekológa mám súkromníka, platím si "členské" 7€ ročne a vyšetrí ma kedykoľvek, najdlhšie, čo som tam kedy čakala bola asi hodina a pol.. ale to, čo opisuješ sa mi v nesúkromnej ambulancii zdá normálne.. vravím, ak nie si spokojná, jednoducho ho zmeň

jarmillka
19. máj 2013

nečakam..zavolam ked chcem íst, kedy majú ešte volnu hodinu a idem..ked som išla bez volania,čakala som asi pol hodinu lebo tam boli objednané 2 pacientky predomnou a zlata sestrička ma šupla medzi ne..samozrejme všetko bez poplatkov...

hradnapani
19. máj 2013

@leria max. hodinu, ale castokrat aj menej

zuzka444
19. máj 2013

@leria neni to nic nezvycajne ja u mojho tiez tolko cakavam len s rozdielom ze ja som mala cislo 4 a dostala som sa dnu o 11:00 ...ale niekedy to ide ako po masle.doktora urcite menit nebudem lebo je dobry a chodi k nemu vela pacientok aj z inych krajin!!!a aj tak co tu mame este jedneho dobreho gynekologa u neho by som cakala rovnako lebo co tu mame gynekologicky stoja za prd a sice sa tam.hned clovek vybavi ale vobec to nevedia preto maju malo pacientok.cize ja si radsej pockam teraz mam.casu habadej a ked sa ponahlam tak si zaplatim a do 20 min som.vzdy vybavena.a inak ked sa neobjednavam.som tam.uz nastupena o 5:30!!!

ivanka.7
19. máj 2013

Platim rocny poplatok a necakam, vzdy som objednana na hodinu a ta hodina aj byva dodrzana.

martina646
19. máj 2013

Moj gynekolog bezplatne objednava na presny cas a ten je viacmenej dodrzany, maximalne som cakala tak 20minut. A jeden den v tyzdni ordinuje len poobede, od 16 do 20, nikedy aj dlhsie, stalo sa mi, ze som isla aj na 21hod na prehliadku, ale to bolo v case, ked mi to prave tak vyhovovalo.

bronia13
20. máj 2013

neviem ja niky necakam viac ako par minut ked som objednana na urcitu hodinu tak som objednana a beru ma bez cakania a bez poplatku.... ked som chodila na SK v Lipt. Hradku k jednemu tipkovi tak som cakavala aj 2 hodiny..... NENORMALNE.....

januliku
20. máj 2013

@leria Moja gyn. objednava na konkretnu hodinu, ale bezne aj napriek tomu cakam take 2-3 hodiny. Tiez ma to poriadne stve. Okolo 11 je uz pri vsetkych ostatnych dverach prazdno, len pred nou je 15 ludi. 😲

moon1979
20. máj 2013

@leria moja gyn tiež objednáva a maximálne máva 15 minútový sklz, to fakt maximálne ... jedine ak si dá niekto platený termín, tak ide presne na minutu dnu, ale zase je to fakt zbytočné, kedže sestrička si to pekne manažuje a nikto nie je zbytočne nervozny 🙂

ak nie si spokojná, zmeň lekára ...

leria
autor
20. máj 2013

@zuzka444 no tak si ma tromfla 😀 ja tiež som tak dlho čakala, lebo doktorka je celkom dobrá a konečne sa chopila môjho problému....lenže tých vyšetrení sa nakopilo a to čakanie ma tam ubíja...tam sa to už ani nedá vymáknuť, kedy prísť tak aby som sa dnu dostala čo najskôr...a objednať sa dá len s poplatkom.....odísť chcem určite, len nie som ešte rozhodnutá kam....a aby to nedopadlo tak, že čakať nemusím, no doktor o ničom 🙂

leria
autor
20. máj 2013

@januliku sila

zuzka444
20. máj 2013

@leria ja chvalabohu som po.gynekologickej stranke uplne v poriatku vzdy som.chodila len raz za rok a to sa dalo zvladnut aj s poplatkom za objednanie 🙂...ale teraz ako som tehu mam malu marodku a dost caste navstevy u gynekologa kazdy mesiac no a teraz ku koncu kazdy tyzden a bohuzial nemam na to sa zakazdym objednavat plus si platit vitaminy co mi naordinuje..tak kaslem.na to a odsedim si to tam.doma by aj tak len drichmala 😀...radsej za te usetrene peniazky dokupim daco malej do vybavicky to mi je hodnejsie ako zbytocne platit za objednanie ked sa aj tak nikam neponahlam 🙂.je ine ked som robila ze by to nestihla jasne zaplatim si 🙂...ale co radsej mat dobreho gynekologa co ti vsetko vysvetli povie na kazdu otazku odpovie ako daku mrkvu necitlivu co sa na teba vykasle a ako mojej znamej raz odpovedala pani doktorka ked isla za nou s problemom ze jej tvrdne brusko (bola tehotna)..ze cim to je a ona sa na nu osopila ze na to sa chodi rano a nie o 11:00 ze oni si potrebuju vydenzifikovat ambulanciu !.a pracovny cas ma len tak minochodom do 14:30.a ona jej odpovedala ze prisla by rano keby vedela ze sa jej to stane pred jedenastou.takze asi tak toto nase zdravotnictvo.a tam sa ta znama vybavi do 20 minut ako pride do cakarne hocikedy.

brumka
20. máj 2013

ja u svojho gyn cakam max pol hodinu, ku mojmu sa da dostat len na objednanie, ak je daco akutne zoberie, neuprednostnuje ked si dakto chce len antiku predpisat, proste treba zavolat a objednat sa a platim max 1€

januska010
20. máj 2013

Maximálne 20-30 minút 🙂

leria
autor
20. máj 2013

@zuzka444 tak hej, ono ak máš čas, tak to nejak sa dá vydržať.....ale ako si písala, to je naše zdravotníctvo...a asi je zbytočné sa rozčulovať, lebo to že niektorí majú biele plášte, neznamená, že majú aj svätožiaru 😉 ja by som možno ani nebola taká vytočená, keby som vedela, že dnu idú len pacientky, ktoré vošli z čakárne...no tie bočné dvere, kde chodia tie, ktoré by mali chodiť medzi 12-13tou hodinou...no čo už, sestrička to má hlboko v trubke...a možno je to ich cielom, obmädziť počet svojich pacientok...takže tá stratégia im dokonale vychádza...

rora
20. máj 2013

ja ked som objednana na urcitu hodinu, cakavam minimalne 15-20minut, ale uz sa mi aj stalo ze som napriek objednaniu cakala 2 hodiny a to som bola este aj tehotna vtedy 😔 no des.... asi naobjednavali viac ludi jak vedeli stihat 🙄

linda20111
20. máj 2013

@leria ahoj, moj gynekolog ma strasne vela pacientiek, teda ked chcem aby ma zobral v ten den bez objednavania tak musim tam prist rano na 6tu!!!! vtedy cakam max. hodinu - podla toho kolko zien je tam uz predomnou... ked pridem uz o pol siedmej, tak ma ani nezoberie. no ked sa objednam /asi dva tri tyzdne dopredu treba volat/ tak vtedy ma zoberie na presnu hodinu max. a za objednanie sa plati 3e. inac ked som bola tehotna a chodila na poradnu, tak tam stale objednava na presnu hodinu a bezplatne.

leria
autor
20. máj 2013

a ešte k tej stratégií umelo napchatej čakárne, si myslím, že je to celé úmyselne aby sa im objednávali čo najviac na prednostné platené....

zuzka444
20. máj 2013

@leria hej aj u nas beru bocnymi dverami.to je asi vsade.ako som pisala ma aj pacientky z inych krajin a miest.ale ja zas nemozem povedat par krat aj mna vzal prednostne bez platenia ked sme s priatelom riesili problematiku mojho otehotnenia ked sa nam nedarilo.preto ja si nestazujem.viem ze inde by nebolo tak dobre o mna postarane ako u neho.pozna ma uz pozna moje da sa povedat telo.zname co maju inych gyndov ze iba pridu sup na kozu a domov.moj?pekne prehmata prsia ci tam nieco neni na koze vysetri a pak vnutorne sono.cize vsetko precizne tak ako ma byt.nemusim mu nic pripominat a hlavne sa mi paci ze komunikuje pocas vysetrenia ze v ambulancii neni ticho.len skoda ze uz nerodi deticky dala by si ho aj ako porodnika.aj teraz pocas tehu na kazdej poradni mam sono co ine dievcata maju len 3 ktore preplaca poistovna.

trish31
20. máj 2013

@leria no,ako kedy,niekedy idem dovnutra do 10 minut,ale minule som cakala hodinu a pol.Zalezi kedy prides,kolko je objednanych pacientiek,ake ma lekar pripady...

trish31
20. máj 2013

@zuzka444 lenze za to sono si neplatis?Asi hej,nie?Inym zenam to lekari nerobia,lebo si za to nechcu platit.Aj mne moj lekar robi sono vzdy,ale nie zadarmo 😉

katussamus
20. máj 2013

aj pre toto som menila dr, čakávala som ak som sa neobjednávala aj 3 - 4 hodiny, keď som bola tehu tak som sa zakaždým objednávala lebo by som tam neobsedela, ak som bola objednaná tak cca do 30 minút žiadne okamžite na hodinu ☹
teraz mám dr, ktorý ordinuje bežne pre všetkých aj poobede a bez objednania čakám maximálne do 30 minút

katussamus
20. máj 2013

@zuzka444 od poisťovne som mala nárok na 3 sona, ale zaplatila som si u dr. poušál 12 € a robil mi každú poradňu 😀

trish31
20. máj 2013

@leria no,inak vela vela zavisi aj ci Tvoj lekar ordinuje kazdy den,lebo ja som mala gynekologa,ktory neordinoval denne v tom meste a ten mal teda na fullku plnu cakaren,tam si si minimalne dve hodky posedela,aj viac si myslim

eeffka
20. máj 2013

@leria cakavala som 2-3hod ked som bola mlada a hlupa 😀 , ale ved som bola skolacka tak to bolo jedno, apotom sa vymenila sestricka a odvtedy som necakala dlhsie nez 40min, zvycajne 10-15 bez objednavky.
Ak si s lekarom spokojna povedz mu to ze svazujes odchod kvoli tomu ze ma neschopnu sestricku. Su to jeho peniaze, to co za teba dostava nie sestrickine.

amouramour
20. máj 2013

necakam vacsinou vobec, ak ano max do 5 minut, chodim do Medifemu...predtym v kochu aj 3 hodiny, no nikdy viac🙂