Dobrý deň, pred mesiacom som bola na pohotovosti s bolesťou zuba bolo to čistenie kanálikov mám tam mŕtvy zub, dal mi tam dočasne niečo a povedal že najneskôr do mesiaca mám ísť k môjmu zubárovi na dokoncenie toho zuba, na pohotovosti som platila 240€ a chcela by som vedieť koľko asi cca iba približne budem platiť u môjho zubára za dokončenie ? Viac určite nie ako na pohotovosti však ? Ďakujem 🙂
Mňa takýto zub vyšiel na 270 eur kanáliky, 70 eur dočasná plomba a 370 eur korunka.
To je ale velmi velmi individualne, kazdy zubar ma iny cennik a tie ceny sa mozu fakt diametralne lisit.
Čo zubár, to fakt iný cenník. Veľmi záleží aj v akej kvalite to budeš mať robené a v ktorej lokalite Slovenska bývaš. Viac by to byť nemalo.
Tazko povedat.. ja som za to co ai popisala na pohotovosti platila 55+15opg (trepanacia zuba, vycistenie kanalikov)... A u mojh dr som platila nejako 28 za opatovne vycistenie, 99 za vyplnenie kanalikov a kontrolnu bitewing snimku (3 korene) a potom este za plombu asi 60... Nepamatam uz... Korunku zatial netrebalo...
ani sa nepýtaj,koľko som platila ja....
@koniarova tak...plus korunka 200-500.....a tých zubov bolo viac....chodím k zubárovi od augusta...dopredu mi všetko vypísal,čo mám zle a čo mi bude robiť....rozpočet 12 000........sa môžem poďakovať zmluvnemu zubárovi.....pod mostíkom som dokonca jeden zub ani nemala vyplnený....a to robila vychytená zubárka,práve preto som k nej išla....
Myslím, že budeš platiť menej. Každý zubár má iné ceny.
Ja u svojej zubárky platím len 35 eur za opravu zuba. Kamarátka platí za ošetrenie, dokončenie práce 150 eur. Takže ťažko povedať koľko bude pýtam tvoj zubár.