Kolagénové nite - skúsenosti

nicka1986
29. nov 2022

Ahojte žienky ,prosím ,ktorá máte skúsenosti s kolagenovymi nitami ? Aká je cena a koľko Vám to vydržalo? Študujem kade čo ,príde mi to lacnejšie ako každé 4 mesiace botox.

barborachors
29. nov 2022

Este nemam skusenost, ale myslím že lepsi je klasicky lifting. Tiez som chcela nite, ale idem od toho. Inak botox ti len zmrazi svaly, ten nema vyplnovu funkciu. Tiež som goglila a docitala som sa, ze nite zjazvuju podkozie a ked raz budeš potrebovať chirurgicky lifting tak ten ti potom nezaberie, pretože kvoli poskodenemu tkanivu v podkozi ti nebude mat co natiahnut. Predovšetkým nite maju dočasnú funkciu, mäso drzia hore len par mesiacov. Je to drahé, bolestivé a krátkodobé. To musis potom chodit pravidelne a niekomu nite uz nezaberu, lebo po cca 45tke uz tkanivo nie je v takej kondícii.
Myslím ze chirurg to vie vysvetlit lepšie, ja som laik a len sledujem americké vlogya ine zahranične zdroje, kde chirurgovia varuju napr aj pred obycajnou kyselinou, ktorá napríklad roztlača vlastné tkaniva smerom von a deformuje tvár, ktorá je v konečnom dôsledku sice vyzehlena, ale pôsobí pripuchnutym dojmom. Preto kyselina sa nedoporuca aplikovať viac ako raz ročne cca 1-1,5 ml. Ale nech kazdy posúdi sam za seba, ja citam hlavne recenzie a sledujem aj ine trendy ale najoverenejsia metóda je zial skalpel a s tými vyplnami opatrne, lebo niektoré zeny uz vyzerajú ako hlodavce, ako su poprespikovane vyplnani, hroza.

aurelia2000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andriez13
16. mar 2023

@barborachors kolagenove nite su bezbolestne, davaju sa na kožu a potom sa vstrebavaju. To si mylite s hyaluronov.nitama

danielka55
29. okt 2023

@barborachors to co tu pisete vobec nie su kolagenove nite. Kolagenove nite vam dava kozmeticka. Zapracuje nite do pleti povrchovo. Uplne od veci pisete vobec nie k teme.
Tiez nad tym rozmyslam a pozeram recenzie