Kolagén pre 53-ročnú ženu

12. dec 2024

Dobrý deň neviem so akého fóra to napísať. Chcem sa opýtať na radu. Prosím odporučíte mi nejaký fakt kvalitný dobrý kolagén pre 53 ročnú ženu. Bolia ju klby. Ale fakt nejaký taký čo aj pomôže alebo poprípade ktorý je najlepši. Počula som. O rybacom kolagéne. Ďakujem vopred za všetky rady

zic
12. dec 2024

Alavis si skusala (pre ludi, nie pre kone 🙂 )

7miriam77
12. dec 2024

Ja som si práve dnes objednala tento produkt, teraz je akcia 2+1, idem ho užívať 1 krát,predtým som mala inú značku, tak svoju recenziu ti neviem napísať, no ostatné recenzie sú tam skvelé. Ja chcem najmä na pleť,no ľudia tam píšu, že im to pomáha aj na bolesť kolien, kĺbov.... odporúčam k nemu objednať vitamín c, malo by sa to užívať spolu

64jarka64
12. dec 2024

@futunatura kyselina hyaluronová👍

refly
12. dec 2024

Ja som brala matke na vianoce rocnu zasobu tohto https://gymbeam.sk/marine-beauty-beastpink.html... (a omega 3), lebo sa stazuje na vypadavanie vlasov, slabe nechty, ze jej starne pokozka a na klby jej to bude tiez dobre. Hento je ten lepsi, rybaci + to ma vela inych veci. Ja som prehladavala market dlhsie a tento mi vysiel asi najlepsie.
Ono to pomaha, len to musi clovek jest dlhodobo, 2 tablety denne. Jednoducho nestaci jedno, dve balenia :/

7miriam77
12. dec 2024

@refly vitamín c je základ

babababka
12. dec 2024

Mám 60+,užívam CHAlpha .Je trochu drahší,mne to poradili na denzitometrii.Tak kolená trochu pobolievajú,aj krčné stavce inak o.k.Užívam cca 7 mesiacov.

marcellka32
12. dec 2024

Na kĺby hovädzí-stada4000, hlavne aby bolo v dávke 10 000 mg
Na pleť rybaci-inca colagen, rejuvenated

aneta100
15. dec 2024

Mne pomohol Geloren HA pre kone...je tam 60 kusov želé. Ale vyrábajú aj pre ľudí, no ten sa mi zdal slabší.