Kolagén - nie sladký

romikk22
5. nov 2022

Zienky prosím Vás o radu ohľadom kolagénu ktorý je ale nie sladký veľmi lebo naposledy som mala mango a teda veľa mi ostalo lebo to nedokážem vypiť :D je mi to strašne sladké
S ktorým ste spokojne vy prosím Vás
Ďakujem pekne

buberova
5. nov 2022

Myslím že na myprotein je aj neochutený prášok.. skús pozrieť... Ja mám od nich Citrón a je to mňamka, je taký kyslejší

nika_val
5. nov 2022

@romikk22 skus zarabat s vačším množstvom vody .. ja som mala Queen kolagen malinovy a fuj chutovo za mna hroza tak som dennu davku riedila aj s litrom vody aby to malo len taky nadych tej chuti 😁

bluemoon24
5. nov 2022

@romikk22 musis kupovat neochucene kolageny no. Jakykoliv s prichuti je sladky. Ja pouzivam zeen colagen cerny a ten je cisty

petamich
5. nov 2022

napr. Powerlogy je neochuteny ale tam ja zasa citim "nieco" z coho ma nadrapuje ale to mam problem s kazdym kolagenom, tak to asi bude ten kolagen 😂

romikk22
autor
5. nov 2022

Ďakujem baby. 🙂 no keď tak nad tým rozmýšľam asi tiež budem mat problém aj s neochutenym rovnako. :D ale vyskúšam teda ..možno skúsim aj ten citrón kyslejsie mi viac sadne ako sladké na pite ..

laura164
5. nov 2022

Colafit 🙂

vikusska
6. nov 2022

@romikk22 ahoj skus mzkolagen urcite odporucam na vyber su 2 druhy posielam link pre viac info https://mzkolagen.sk/

romikk22
autor
6. nov 2022

Super ďakujem vám zenicky krásne <3