Kolagén na vlasy a nechty

alen99
2. jún 2021

Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o radu. Chcela by som si objednať kolagén, hlavne kvôli vlasom a nechtom, lenže keď otvorím google, vyskočí na mňa milión druhov a typov. Máte vy nejaký, s ktorým ste spokojné, po ktorom ste postrehli zlepšenie? Alebo poznáte nejaký lepší trik?
Ďakujem Vám 😊

zanetakovacsova
2. jún 2021

@alen99 za mňa jednoznačne Queen kolagén a pije ho aj svokra a tiež si ho nevie vynachváliť.

juliet86
2. jún 2021

@zanetakovacsova a vidis rozdiep aj na pleti?

rdi
2. jún 2021

@alen99 pokial chces kolagen hlavne na krasu (vlasy, nechty, pokozka, atd.), tak ti odporucam pozerat sa po morskych kolagenoch. Velmi dobry a ucinny je Zeen Collagen. Sama ho uzivam a velmi mi vyhovuje🙂 Ak mas nejake otazky, tak sa pytaj, rada ti na ne zodpoviem a poradim ti😉

zanetakovacsova
2. jún 2021

@juliet86 keďže na pleť používam aj Yves Rocher tak no. Ale určite mám o 90% krajšiu ako som mala

lelluska
2. jún 2021

Okolo kolagénu je teraz velky boom. Nebudem odporúčať konkrétny, ale treba citat aspoň zloženie a nevyhadzovať peniažky do vzduchu. Značka Orin, ktorá vyrába aj kolagén Queen ma aj ine kolageny. Zloženie podobne, ceny sú rôzne. A to sa bavime len o jednom výrobcovi. Prajem šťastnú ruku pri výbere😊

alen99
autor
2. jún 2021

Ďakujem za rady dievčatá. Ide o to že mám strašne lamave nechty a vlasy hoci dlhé, no čím dlhšie tým redšie, tak som rozmýšľala ze ešte toto by mi mohlo pomôcť. Tých kolagenov je naozaj veľa, preto si neviem vybrať..

beatik3
3. jún 2021

@alen99 to ti aj pomoze. Ja len od februara uzivam kolagen a uz na sebe vidim, ze mam pevnejsie vlasy, nechty a celkovo sa aj lepsie citim. Je na tom asi nieco pravdy, ze po tom 25 roku zivota sa kolagen prestava tvorit, preto je potrebne ho doplnat.

paja_92
4. jún 2021

skúšali ste už kolagén v lipozomálnej forme? to čo sa píše o vstrebateľnosti ma zaujalo a určite nechcem míňať za výrobok ktorý nepomôže, rada by som vyskúšala kolagén od www.purerituals.cz Máte skúsenosť s nejakým podobným výrobkom?

ciola
17. jún 2021

@beatik3 vidíš a to som ja napríklad ani nevedela, že už v tak mladom veku sa prestáva tvoriť :( To ani nie je nejaká hrozná doba, keď už vidíš výsledky. Mohla by si mi o ňom popísať viac. Vidím na sebe, že to s niektorými vecami ide dole vodou a nechcem to dohnať do stavu, že sa to už nebude dať zvrátiť

beatik3
21. jún 2021

ano cloveku sa to zda byt skoro, no s tym nenarobime nic, mozme si ho takto doplnit a fakt si myslim, ze to stoji zato. podla mna ak by si ho vyskusala a uzivala pravidelne, videla by si vysledky, ktore by ta nadchli

ciola
22. jún 2021

Tak ak by to bolo, tak by to bolo super. Kedysi neviem, nejak som nemala zapotreby taketo veci riesšiť, ale čím je človek starší, tak asi niektoré veci prehodnotí neviem 🙂 A ty nejaký teda asi užívaš, keď o nich čo to vieš

moncurienula
28. jún 2021

z toho si nic nerob, podla mna to ma kazda tak nejak, ze casom pride na mnoho veci, ktore uz davno mohla robit inak 🙂

beatik3
28. jún 2021

no neviemm ci o nich viem nejak extra vela, ale mas pravdu uzivam a hovorim len o svojich skusenostiach s nim, ze po istej dobe, nie je to teda hned zo dna dna den, som zacala vidiet vysledky, ktore som s inymi doplnkami proste nedosiahla

dom_evi
2. júl 2021

To je najlepsie, ked sama na sebe vidis vysledky a posuny, to je lepsie ako studovat o produktoch nieco a len si domyslat, ci zaberu alebo nie. Prosim ta napisa aky si si vybrala a na zaklade coho. Ci si pozrela na hodnoty alebo na nieco ine

beatik3
2. júl 2021

jasne, len ako niekedy sa to nepodari a clovek je potom frustrovany pri dalsom vybere. ja som mala stastie, ze hned prvy vyber vysiel a tak som nemusela dalej spekulovat. uzivam Zeen collagen a odporucanie som dostala od kamaratky. pri nom mas dokonca na vyber z ochuteneho a cisteho kolagenu tak si mozes vybrat taky, ktory ti bude chutit viac

puticka7
5. júl 2021

Nooo aktory je podla teba lepsi. Vyskusala si oba alebo beries len jeden z nich?

moncurienula
7. júl 2021

@puticka7 nebude to jedno, mozno sa daju aj postriedat, ze si raz kupis cisty a dalsiu davku ochutenu. to by ma inak zaujimalo, ci sa to da takto striedat

miruska2241
7. júl 2021

Ja si neviem vynachvalit Multikolagen Kolman Brothers https://kolmanbrothers.sk/produkt/bioactive-col... ....ma skvele zlozenie dokonca patentovane kolageny :O ...ja som nadsena..velmi sa mi po nom zlepsila plet 🙂 🙂

fabrika
8. júl 2021

@beatik3 ahoooj. tak to hrozne rada citam, kedze mne by mal prist o nich prvy balicek kazdym jednym dnom. pocitala som co to o roznych kolagenoch, no tento ma tak nejak najviac osolovil a este ma aj krasne balenie. no ale moc sa nan uz tesim a dam vediet, ake su prve dojmy

beatik3
8. júl 2021

tak to som teda moc rada, ze sme ta mozno aj tu nakopli k tomu, aby si si ho objednala. podla mna si lepsie spravit nemohla. ano balenie je krasne, ja mam skatulku polozenu normalne na linke pri karafe s vodou. proste pripravena na kazde rano 🙂 a ktory si si to vlastne objednala, to som sa nejak nedocitala

mon2523
9. júl 2021

rada by som sa k vam pridala, uz 3 mesiac pijem tento kolagen a je fakt super. mam take vlasky, ako som uz davno nemala. niekedy tak premyslam, ze so zbytocne dlho vahala a ubrala som sa tak o skorsie vysledky, ale nevadi, hlavne je, ze som to napravila xixi. ozaj a kedy ho pijete? ja ho pijem napriklad pred spanim

sandokanka36
14. júl 2021

@mon2523 ano? tak to by si mi potom mohla poradit. uzivala som donedavna iny kolagen, no vobec mi nesadol tak, ako by som bola cakala, teda aspon vysledky aj po dlhsom uzivani, sa proste nejak nedostavili, no chcela by som dat kolagenu ako takemu este jednu sancu a tak zhanam iny. vedela by si mi napisat, ci si skusala len tento alebo aj nejaky iny a preco si teda zakotvola pri tom, ktory teda pijes stale

anna_maria1
16. júl 2021

Ahoj. Ak by si chcela nieco vediet mozes sa skusit opytat aj mna. Uzivam od minuleho roka zlaty zeen a nedam na neho dopustit. Nie len ze mi pomohol na klby ale spevnili sa mi po nom aj nechty a dokonca aj plet mam krajsiu. Ma teda ako aj beauty ucinky, no je dobry aj pre telo samotne. Podla mna by si ho mohla vyskusat

sandokanka36
18. júl 2021

no tak to je super @anna_maria1. na to by som sa tiez chcela zamerat, lebo som sa dala na cvicenie a isto by som potrebovala nieco aj na klby a chrupavky. tak vravis, ze tento kolagen je dobry tak komplexne. citala som niekde ze najlepsi je morsky kolagen, ze ten sa tak nejak najlepsie v tele vstrebava. a preco v prasku, nechcela si vyskusat tabletkovu formu?

anna_maria1
21. júl 2021

Ano. Tento kolagen nema ucinky, len na plet, vlasy a nechty, ale aj na klby a chrupavky, ktorym dodava a podporuje ich ohybnost a flexibilitu. Takze ak mas s tym problem, pomoze ti ho vyriesit. Vies co nie. Pre mna je tato praskova idealna. Lepsie ako prehltat tabletky. Takto nan proste nezabudnem

vikss1
27. júl 2021

@anna_maria1 ja som si ho tiez prave tomu zaobstarala. Nemam vo vseobecnosti rada tabletky a a patrim k tym ludom, co proste cukrik bez problemov prehltnu, no s tabletkou sa trapia

eliaska101
13. aug 2021

Kolagén vymysleli múdre mozgy. Keďže ho pleť od 25ky postupne stráca, je fajn ho dopĺňať do tela. Mne sa osvedčil v práškovej forme, je mi to pohodlnejšie na užívanie. Či už ochutený, ktorý vypijem samostatne alebo neochutený, ktorý si môžem primiešať do rôznych nápojov.

xckaret
13. aug 2021

@eliaska101 aku znacku uzivas?

rdi
16. aug 2021

@anna_maria ako pises, je to maly zazrak. Tiez ho uzivam a bola som zvedava aky vysledok spozorujem co sa tyka klbov. Snazim sa pravidelnejsie cvicit a veru tie klby dostavaju zabrat, a to teda nielen cvicenim, ale ked este vlacim tasky s nakupom z obchodu. Vies ako, nechodim na viackrat z auta po tasky, ale vsetko sa snazim odniest naraz, lebo sak preco si to neulahcit.

lusiza
17. aug 2021

@alen99 osobná skúsenosť, u mna inca collagen, dlhodobé užívanie, úplne mi prestali padať vlasy, odporúčam, mne nič iné nepomohlo okrem kolagenu