Ahojte,i objednala som si z gym beamu kolagén na pitie, ma tu niekto skúsenosti? V čom konkrétne ste videli zmeny?
A ktorý presne si kúpila? Neviem, či potrebujes na kĺby či kvôli pleti...na kĺby hovädzí, kvôli pleti morský rybaci, mám viac odskúšanych, keď tak napíš
@marcellka32 ahoj,prosimbta poradis ktory je dobry na klby?
@zania napríklad tento
Na tej stránke sú aj iné príchute, sleduj hovädzí kolagén
@marcellka32 tento
@lenk1a1234 na pleť rybaci množstvo musí byť 10 000 mg v jednej dávke, na kĺby hovädzí..a treba brať minimálne 3 mesiace
@lenk1a1234 v tomto nie je uvedené množstvo kolagénu..ja osobne by som si to nekupila
@marcellka32 a co prosim ta hovoris na kolageny od plackovej? Dostala som jeden na skusku a rozmyslam, ci objednat ten alebo zo stranky namaximum ten lady napoj s kolagenom a kys. Hyaluronovou
@thami plackovej nepoznám, kolagén by mal byť v prášku na rozrobenie
@thami beauty drink som mala, ten je ok
@dominikac321 v Colla pink je použitý hovädzí kolagén typu I a III.
Ja som pila trištvrte roka viacollagen - pleť aj vlasy sa zlepšili, manžela prestali bolieť kĺby. Za nás spokojnosť.
@lenk1a1234 ahoj, ja som brala kolagen od collalloc, prestali mi padat vlasy resp padali ovela menej. od gymbeamu som si vzala na skusku kolagen s prichutou ovocia z ich zenskej rady a ja som ho otvorila a posunula kamoske lebo mne extremne vadi rybaci smrad. ale maju beauty marine kde je aj kolagen aj zinok aj kadeco a beriem to spred vianoc tak neviem este ci vidno rozdiel nejaky