ahojte,malý má 5 mes.a stále ho kojím,kedy príde menštruácia?Ked prestanem kojiť alebo hocikedy?vdaka
Ahoj,hocikedy,u mna ked mal drobec 15mesiacov🙂
ahoj...mi máme teraz laktačnu krízu čiže....ide to veeeelmi zle ☹ ale nevzdávame sa...stále odsávam..a kedže teraz som kojila málo...tak som dostala aj menštruaciu..taku slabu ale vyraznu...a kedže sa snažím silou mocou kojit niakos a to zastavilo tak neviem uvidíme...vlastne myslím že ak sa kojí menej ako 3x za den príde menzes 😒
ja som kojila 13 mes. a menstruaciu som nedostala cely cas. dokonca som v tom 13. mes otehotnela takze menzes som nemala uz tri roky :D
Ja som dostala prvu menstruaciu presne tri tyzdne od odstavenia, maly mal 14 mesiacov 😝
ahoj, uplne hocikedy. ja som kojila velmi vela az do 21 mesiacov maleho a dostala som po troch mesiacoch raz menzes a potom az po dalsich siestich a potom uz uplne pravidelne... je to absolutne individualne, nikdy nevies kedy to pride. vobec nic tomu nepredchadzalo, ze by som citila nejake bolesti alebo co... proste raz to prislo a opat bolo 😉
môže prísť hocikedy. U každej mamičky je to individuálne. Niektorá má hneď od pôrodu, niektorá až po roku 🙂 .
no ja som dostala prvú až ked som prestala kojit.
Ahoj, menstruaciu mozes dostat kedykolvek. Ja som obe moje dievcata kojila rok. U prvej som dostala mestruaciu v jej 7. mesiaci, ked sme nabehli na prikrmy a frekvencia kojenia sa znizila. Pri druhej som dostala menstruaciu po 9.tich mesiacoch. Cize je to veeeeeelmi induvidualne.
ja som dostala po polroku, pri zacati prikrmovania... kojila som rok
ja som dostala ked mala malá 10 mesiacov..a kojila som rok a 4 mes.
Ako pisu baby je to velmi individualne. Ja som dostala po 7.mesiacoch, prikrmy som skusala, ale mala mi nechcela velmi jest takze som kojila stale rovnako aj pri zavadzani prikrmov. Druhu som dostala po viac ako mesiaci, takze je to nepravidelne.
Ja som dostala po 8 mesiacoch a kojim ešte 1x večer pred spinkanim. Malinka má 19 mesiacov.
ja kojím už len večer v noci a ráno - 7 mes. a ešte nemám a dúfam, ani dlho nebudem mať 😅
ja som dostala prvu uz mesiac po porode :o( a doposial mi chodi pravidelne....kojila som do 5 a pol mesiaca aj 10 krat za 24 hodin a aj tak sa cyklus ani intenzita nezmenili..
Ahoj, zial uplne hocikedy. Po prvom porode som dostala po 3 mesiacoch, maly bol este plne kojeny, teraz som dostala po 2 mesiacoch, dcerka je je tiez plne kojena. Takze tak.
moze prist hocikedy , ja som dostala ked mal maly 7 mes. a kojim stale
ahoj, ja hoci kojím som dostala 2 mesiace po pôrode už
ja som dostala prvu az ked mala mala 18 mesiacov a to som ju kojila do 16 mesiacov.. ale dostala som ju len kvoli antikoncepcii, inak neviem kedy by prisla.. 🙂
Zalezi ake pravidelne je kojenie. Ja kojim maleho na poziadanie (ma 4 mesiace), ale menstruaciu som dostala kratko na to, ako sa prestal v noci budit na papanie. On sa totiz kojenim vylucuje hormon, ktory brani dozrievaniu vajicok, ale akonahle tam vznikne nejaka nepravidelnost, vylucovanie sa narusi a moze sa dostavit ovulacia a tym padom aj menstruacia.
@berusaa moze prijst hocikedy, vacsia pravdepodobnost ze pride je po 6. mesiaci ked zavedies prve prikrmy a uz nebudes vylucne dojcit .. my sme sa dojcili stale vela, ale v 7. uz prisla .. zalezi od tvojho tela ako sa rozhodne 😉
ja som kojila synčeka 9 mesiacov a dostala som asi dva mesiace po ukončení..asi keď mal malý 11 mesiacov 🙂
hocikedy a vacsinou mesiac-dva po tom ako nabehnete na prikrmy, cize ked uz nebudes kojit plne... ale je to individualne, niektora nema menzes aj ked koji raz za den...
Ja kojím moje dvojičky už 11 mes. a dostala som 1 x od pôrodu včera 😕 😨 a aj pri starších deťom, ktoré som kojila 18 mes. som dostala po 7 mes.....je to veľmi individuálne...a nijako to neovplyvníš...ale určite ti pride ak prestanes kojit....ale, aj nie?!? 🙂 mám kamošku čo otehotnela a kojila a ani raz menzes nemala....medzi dcerkami ma rozdiel 16 mes. 😉
..hocikedy..
No ja kojím tiež 5.mesiac,no men.mám od porodu:(
kazda zena je ina moze ti nabehnut o polroka, zajtra, hockedy ako pise vinifred
ja som mala pokoj sedem mesiacov po porode,potom dorazila aj ked este kojim a je celkom pravidelna
Ja som doslala MS ked mala dcerka 5 mesiacov, potom som dostala druhu MS po 45 dnoch a teraz po 32 dnoch. Malu stale kojím. MS som dostala, ked sme sa este neprikrmovali. MS počas kojenia je nepravidelna 😉