Tiez dnes mate silnu tupu bolest hlavy? Neviem ci to je zmena pocasia ci nejaka nastupujuca viroza.
Aj mňa dokonca aj zle vidím a motá sa mi hlava, tuším po 20 r sa mi vracia migréna
@nicinka0 a cely den ci ti nieco pomohlo?
@stellarstar presne ,aj ja zle vidim,este mam tlak za.ocami. nepríjemné. Fuha, take prejavy migrény si mavala?
Neviem či to má spolu suvis, ale synova druzinarka mi hovorila že tento týždeň len volajú rodičom, že decka bolí hlava, nech si po ne prídu.
aj ja
nedala som si nic na to, ja uz lieky ozaj ked niet inej pomoci, ale teraz k veceru sa mi zatial zda, ze to ustupuje, klop klop ...
Ja som bola odpisana vcera, cely den, az navecer to povolilo
Predtým som mala také bolesti hlavy ze som nevedela kto som 🙈 mala som aj auru teraz zatial auru nemám len bolesti oči a pri každom pohybe hlavou taký pocit ako keby som mala mozog v pohári vody ze ked pohnem hlavou ako keby sa mozog ešte furt pohyboval 🤦♀️🙈
@vandica zvlastne. No ja som sa pytala hlavne preto,ze dnes som sa rozpravala so 4 ludmi a kazdeho silno bolela hlava vratane mna. Fakt divne. Ktovie,co to je.
@sasa1310
@nicinka0
@senta_sofia jooj baby, spolutrpitelky, hadam nam zajtra bude lepsie
@stellarstar tak ten popis je fakt strašný,to si neviem predstaviť. A migréna s aurou sa ako prejavovala?
Pri aure som neznášala svetlo musela som byť v tme a na očiach mať niečo
hlava dnes bolela muza, ja som bola unavena akoby som tyzden nespala
Aj mna po dlhej dobe
hmm aj mna bolela, ale mna takto zvykne aj inokedy
Mňa za nejaký ten týždeň a pol už 3x… podľa mňa prekonavam nejakú virózu. Všetky deti mám choré ale celkom dobre bojujem. :D
Ano, boli. Bude zmena pocasia, mne dojde asi aj migrena 🙈
už 4tý deň...a to ma hlava nezvykne vôbec bolieť...
Aj ja súhlasím do bolehlavu😬 a môjho muža neskutočne chrbát boli, takže bude prudká zmena pocasia
Aj mňa včera bolela hlava!!! A to mňa nezvykne bolievať
aj mna dnes veru