Koho tiež dnes bolí hlava?

4. dec 2024

Tiez dnes mate silnu tupu bolest hlavy? Neviem ci to je zmena pocasia ci nejaka nastupujuca viroza.

nicinka0
4. dec 2024

aj mna dnes veru

stellarstar
4. dec 2024

Aj mňa dokonca aj zle vidím a motá sa mi hlava, tuším po 20 r sa mi vracia migréna

autor
4. dec 2024

@nicinka0 a cely den ci ti nieco pomohlo?

autor
4. dec 2024

@stellarstar presne ,aj ja zle vidim,este mam tlak za.ocami. nepríjemné. Fuha, take prejavy migrény si mavala?

vandica
4. dec 2024

Neviem či to má spolu suvis, ale synova druzinarka mi hovorila že tento týždeň len volajú rodičom, že decka bolí hlava, nech si po ne prídu.

sasa1310
4. dec 2024

aj ja

nicinka0
4. dec 2024

nedala som si nic na to, ja uz lieky ozaj ked niet inej pomoci, ale teraz k veceru sa mi zatial zda, ze to ustupuje, klop klop ...

senta_sofia
4. dec 2024

Ja som bola odpisana vcera, cely den, az navecer to povolilo

stellarstar
4. dec 2024

Predtým som mala také bolesti hlavy ze som nevedela kto som 🙈 mala som aj auru teraz zatial auru nemám len bolesti oči a pri každom pohybe hlavou taký pocit ako keby som mala mozog v pohári vody ze ked pohnem hlavou ako keby sa mozog ešte furt pohyboval 🤦‍♀️🙈

autor
4. dec 2024

@vandica zvlastne. No ja som sa pytala hlavne preto,ze dnes som sa rozpravala so 4 ludmi a kazdeho silno bolela hlava vratane mna. Fakt divne. Ktovie,co to je.

autor
4. dec 2024

@sasa1310
@nicinka0
@senta_sofia jooj baby, spolutrpitelky, hadam nam zajtra bude lepsie

autor
4. dec 2024

@stellarstar tak ten popis je fakt strašný,to si neviem predstaviť. A migréna s aurou sa ako prejavovala?

stellarstar
4. dec 2024

Pri aure som neznášala svetlo musela som byť v tme a na očiach mať niečo

tana85
4. dec 2024

hlava dnes bolela muza, ja som bola unavena akoby som tyzden nespala

henka123123
4. dec 2024

Aj mna po dlhej dobe

katulienkax
4. dec 2024

hmm aj mna bolela, ale mna takto zvykne aj inokedy

ivangeline
4. dec 2024

Mňa za nejaký ten týždeň a pol už 3x… podľa mňa prekonavam nejakú virózu. Všetky deti mám choré ale celkom dobre bojujem. :D

martinkatinka
4. dec 2024

Ano, boli. Bude zmena pocasia, mne dojde asi aj migrena 🙈

earlgrey
4. dec 2024

už 4tý deň...a to ma hlava nezvykne vôbec bolieť...

danielahamar
4. dec 2024

Aj ja súhlasím do bolehlavu😬 a môjho muža neskutočne chrbát boli, takže bude prudká zmena pocasia

buberova
5. dec 2024

Aj mňa včera bolela hlava!!! A to mňa nezvykne bolievať