Klinika Sliač

gaaaa
28. mar 2017

Kočky neboli ste niektora z Vás operovaná na Sliači?Chcela by som tam ísť na operáciu a neviem sa rozhodnúť.

fidorka7
28. mar 2017

@gaaaa to by zaujímalo aj mňa, ja sa tiež práve rozhodujem

gaaaa
autor
28. mar 2017

@fidorka7 Ja som tam včera písala email,ale zatiaľ žiadna odpoveď,sanitka budem musieť zavolať,lebo ja sa musím rozhodnúť dokonca týždňa

fidorka7
28. mar 2017

@gaaaa a na akú operáciu ideš?

gaaaa
autor
28. mar 2017

@fidorka7 Cysta na vajecniku,ale,že von aj vaječníkov nás tvrdia

evka26714
29. mar 2017

Ak mas na mysli kliniku Gynpron na Sliaci,tak ja som tam podstupila kyretaz,podla mna je to dobra klinika aj izby boli fajn plus kedze som isla tam hned od doktora nestihla som ani domov ist po veci,tak mi tam dali vsetko-pyzamo,papuce...sestricky a aj doktori su prijmni

gaaaa
autor
29. mar 2017

@evka26714 Dakujem.pekne.za.info.Idem.tam.na.konzultáciu.tak.som.zvedavá.ci.sa.na.mna.chytia

gaaaa
autor
29. mar 2017

@fidorka7 Dnes.som.tam.volala.zajtra.idem.na.kunzultáciu.

fidorka7
29. mar 2017

@gaaaa daj vedieť ako si dopadla, držím palce

pillipilli
29. mar 2017

@gaaaa za mna NIE. Bola som a nikdy viac.

fidorka7
29. mar 2017

@pillipilli aký druh operácie a prečo? kľudne do IP, ak môžeš, pomohlo by mi to Ďakujem

gaaaa
autor
30. mar 2017

@pillipilli Môžem.vedieťpreco?

pillipilli
4. apr 2017

@gaaaa ahoj operovali mi miom na krcku maternice z vnutornej strany od chrbtice.

gaaaa
autor
4. apr 2017

@pillipilli A.dobre?Mna.idu.20.4.

pillipilli
4. apr 2017

@gaaaa ja nemam dobru skusenost takze urcite by som sla druhy raz do BB,lebo aj tak tam od nich poniektore zeny koncia...

gaaaa
autor
4. apr 2017

@pillipilli Uvidím.nechám.sa.prekvapiť.

pillipilli
4. apr 2017

@gaaaa ono to zalezi aj co mas.Ja som mala dost komplikovane dve operacie po sebe,ale celkovo by som tam uz nesla.

gaaaa
autor
4. apr 2017

@pillipilli Mám.pseudocystu.pri.vajecníku.a.hlavne.vela.zrastov.po.ťažkej.operácii.U.nás.ma.už.4roky.odpálkovavali.a.minulý.rok.už.zo.stola.ma.poslali.domov.Co.poznám.ženy.co.boli.tak.boli.spokojné.tak.uvidím.Bude.tam.aj.dr.z.BB.mi.povedal.primár.koli.zrastom.na.crevách.