Kočky neboli ste niektora z Vás operovaná na Sliači?Chcela by som tam ísť na operáciu a neviem sa rozhodnúť.
Ak mas na mysli kliniku Gynpron na Sliaci,tak ja som tam podstupila kyretaz,podla mna je to dobra klinika aj izby boli fajn plus kedze som isla tam hned od doktora nestihla som ani domov ist po veci,tak mi tam dali vsetko-pyzamo,papuce...sestricky a aj doktori su prijmni
@gaaaa za mna NIE. Bola som a nikdy viac.
@pillipilli aký druh operácie a prečo? kľudne do IP, ak môžeš, pomohlo by mi to Ďakujem
@pillipilli Môžem.vedieťpreco?
@gaaaa ahoj operovali mi miom na krcku maternice z vnutornej strany od chrbtice.
@pillipilli A.dobre?Mna.idu.20.4.
@gaaaa ja nemam dobru skusenost takze urcite by som sla druhy raz do BB,lebo aj tak tam od nich poniektore zeny koncia...
@pillipilli Uvidím.nechám.sa.prekvapiť.
@gaaaa ono to zalezi aj co mas.Ja som mala dost komplikovane dve operacie po sebe,ale celkovo by som tam uz nesla.
@pillipilli Mám.pseudocystu.pri.vajecníku.a.hlavne.vela.zrastov.po.ťažkej.operácii.U.nás.ma.už.4roky.odpálkovavali.a.minulý.rok.už.zo.stola.ma.poslali.domov.Co.poznám.ženy.co.boli.tak.boli.spokojné.tak.uvidím.Bude.tam.aj.dr.z.BB.mi.povedal.primár.koli.zrastom.na.crevách.
@gaaaa to by zaujímalo aj mňa, ja sa tiež práve rozhodujem