Klinček na bolesť zubov

barbara088
18. mar 2014

Ahojte docitala som sa ze pomaha ovar z klinceka alebo rozut klincek na bolavom zube.dnes ma zubarka nezobrala aspon do rana.pomohlo to niekomu???

monacanka
18. mar 2014

ano je to pravda mna tiez strasne bolel zub a zuvala som na tej strane kde ma bolel zub a po chvilky to prestalo klincek ma antibakterialne ucinky je velmi silny proti zapalom ale na bolavy zub pomaha aj struciky cesnaku aj to maju protizapalove ucinky

moonlightflower
18. mar 2014

Ja som to skúšala, mala som stŕpnutú polovicu jazyka, ale so zubom to nebolo oveľa lepšie. Sľubovala som si od toho viac. Asi je problém v tom, že keď Ťa bolí zub, klinček ním hrýzť nebudeš, tak hryzieš vedľa....ale vyskúšaj...tá chuť v puse aspoň rozptýli myšlienky na bolesť, takže to zaberá aspoň v tejto rovine 🙂

oktobermimi
18. mar 2014

@barbara088 já ked som čakala malú tak som na Klinčekovom odvare bola 2týždne, a potom na pohotovosti išiel von..
ale pomáhalo to 🙂

typa
18. mar 2014

aj ja som to citala -ze najlepsie je pripravit si tinkturu, Ja som v tehotenstve mala obrovsky problem z jednym zubom. Par noci som si preplakala a ja som klincek nehryzla,ale len cmulala a prikladala si na lice zmrzlinu. Zvacsa som okolo 2 -3 v noci zaspala,ale ci to bolo vdaka klinceku,alebo som uz bola taka znicena. Neviem 🙂

erickam
18. mar 2014

ahoj je mi ťa lúto, ja mám za sebou 2 týždňový boj so zubami stále to ešte doriešujem, ale aspoň to už tak nebolí, ale tie bolesti sú hrozné. Ibalginy vôbec nezaberali, tak som som prešla na Nalgesin S, to mi povedali v lekárni že má najviac analgetík v sebe s volnopredajnch liekov a je aj protizápalový. No aj tak som mala nasadené aj antibiotiká a vypíýala som si niečo ešte silnejšie nech mi prepíše doktor, ten mi dal Aulin, tuším tak sa to volá až to bolo to pravé na bolesť. Moc držím palce nech to prestane bolieť a prajem čo najpokojnejšiu noc.

zalka
18. mar 2014

@barbara088 No mne klinček poradila zubárka, pri bolestiach zubov .. a zaberá. Pri bolesti zahryznem do klinčeka s bolavým zubom a nekušem len ho nechám sťaby na zube ... on sa viac menej rozpustí na kašu. Fakt mi to veľa krát pomohlo pri bolestiach, naposledy pred troma týždňami.

janka2273
19. mar 2014

@barbara088 Tá tinktúra zaberá asi najlepšie 🙂 normálne si rozdrvte klinčeky a zalejte nejakým alkoholom,kľudne aj alpou..necháte to lúhovať,ale mne to zaberalo už na druhý deň lúhovania..hlavne vám to v tom alkohole dlho vydrží 🙂 🙂 Uzavrite to do nejakej malej liekovej flaštičky a odložte niekde v špajzi..potom už len zoberte vatovú tyčinku a s ňou si ten zub a ďasná potierajte..klinček pôsobí antisepticky a dezinfekčne-má schopnosť tlmiť bolesť 🙂 🙂
Mne v minulosti pomáhalo zahryznúť pokazeným zubom so acylpyrinu-funguje aj to 🙂 😉

barbara088
autor
19. mar 2014

dakujem vam