Milé mamičky, chcem sa spýtať, určite veľa z vás má problémy s klímou... Ja som pracovala v chlade, a tam to začalo. Takmer celú smenu hlava strčená v chladničke. Dostala som zápal dutín a potom som sa dala preradiť. Lenže odvtedy, zakaždým, keď sa dostanem pod klímu alebo stačí ak vonku fúka silný vietor, mam problém. Bolia uši, pichá ma v uzlinach a ľavá polovica tváre je ako keby ma riadne bolel zub. Zvyčajne zaberie suché teplo a odvar škorica-klinčeky-med-citron. No stáva sa, ako napr. aj teraz, že mi ofúklo rameno a je z toho neželaná PN. Samozrejme, že si dávam pozor, no niekedy sa stane, že si to ani neuvedomim a problém je na svete. Doktorka mi povedala, že jediné riešenie je šport a otužovanie sa.... No aj keď sa snažím, výsledky nevidím. Ako to máte vy?
Ďakujem za každú odpoveď.
Zaujimave,mne neurolog povedal,ze to mam chronicke a to sa vracia uz stale. Tam ani otuzovanie nepomoze.
Mne uz staci,ze sa mi vlasy na krku spotia a mam bolesti. To je zufalstvo
@marca12 presne toto, spotena hlava, kým prídem do práce a tam klíma....
@adelakom12 áno, tiež chodím obcas doma s čiapkou. Doma klímu nemám. Ale ta práca... A napr. teraz sme cestovali vlakom, zaplatená 1.trieda a nado mnou klima, vlak plný, 2hodiny cesty... Žiadna výhra
@mariannka1 ochhh uplne chapem :/ skoda, neviem vobec ako by som ti v tomto este pomohla :/
hm, asi tiez myslim, ze otuzit sa alebo namiesto klimy vymen napr chladic vzduchu alebo ventilator a vypni klimu v izbe ak mas doma.. pozri takyto ventilator https://www.electronic-star.sk/Domacnost/Chlade... 10000x lepsi ako klima.. nefuka studeny vzduch, napriklad mna zvykne boliet hlava z klimy tak potom niekedy chodim uprostred leta doma s ciapkou ako retard :D tak skus toto ak mate v izbe teplo ..este mi napada, ze skus chodit na bicykel, ja mam pocit, ze ked chodim na bicykel, tak lepsie reagujem na take prefuknutie alebo prievan, inak som velmi citliva na prievan, staci troska a ohen na streche... no kazdopadne dufam, ze sa ti to zlepsi. drzim prsty