Kĺbová výživa pre 39-ročnú

26. okt 2024

Ahojte. Včera som bola na ortopédii, a teda dozvedela som sa, že na svoj vek (39 rokov) mám koleno v katastrofálnom stave. Opotrebenie kĺbu 2. stupeň. Lekár mi samozrejme dal liek, aj "výživu" pre kĺby no aj tak by ma zaujímalo, čo môžem pre svoje kĺby ešte spraviť.
Ďakujem za každý komentár.

minenkak
26. okt 2024

Msm,colagen, kyselina hyalurónová,c vitamín ,samozrejme cvičiť, nezaťažovať zbytočne,čo najmenej cukru,veľa slniečka vitamín D a schudnúť ak máš kilá navyše

minenkak
26. okt 2024

I
Injekcie kyseliny hyalurónovej
Injekcia obsahuje hustý a špeciálne upravený biologický koncentrát kyseliny hyalurónovej, ale najmä zosieťovaný koncentrát chondroitín sulfátu. Kyselina hyalurónová zabezpečí dlhodobý mazivý účinok. Naviac, vďaka úprave, dlhodobo podporuje tvorbu prirodzenej kyseliny hyalurónovej v kĺbe

eliska13
26. okt 2024

Odborne cvičiť kĺby potrebujú pevne svaly aj raz kvôli osteoporóze.

rusalkablack
27. okt 2024

Ja mam 60 rokov, a začala som užívať Geloren pre kone. Kĺby ma prestali bolieť, v noci mi už nechrapčí každá kostička v tele.. Odporučila som to aj kamoškám a každá si to chváli. Dokonca jednej to zabralo aj na návaly tepla, ktorými trpela, aj keď nechápem, akým spôsobom to zafungovalo. Sú to také gelové cukríky, dobre sa to užíva.

autor
27. okt 2024

@rusalkablack prosím ťa, vieš mi tu pridať aj konkrétnu foto? Našlo mi toho dosť a teda vôbec netuším ktoré vybrať. Ďakujem

rusalkablack
27. okt 2024

nejde mi sem vlozit fotka, ale dala som link, je viacero vyrobcov, treba si vybrat idealnu cenu.

autor
27. okt 2024

@rusalkablack ďakujem.