Kladivkové prsty

dominuli
28. nov 2013

Ahojte. Už dlho ma trápia moje kladivkové prsty, či už po estetickej alebo fyzickej stránke. V lete sa ich hanbím ukázať, nechcem aby sa mi na ne ľudia pozerali, myslím na ne aj na kúpalisku, proste vždy keď sú vidieť, čo je nepríjemné, pretože sa kôli nim cítim menej sebavedomá a vyzerajú nepekne. Ďalší problém je v tom, že si nemôžem kúpiť hocijakú obuv, musím brať ohľad na prsty, a to je samozrejme obmedzujúce. Prsty vyzerajú nepekne hlavne kvôli otlakom, ktoré mám prakticky stále. Už dlho premýšľam nad operáciou, ešte som s tým nebola ani u ortopéda. Chcela by som vedieť, či je tu niekto taký, čo si dal kladivkové prsty operovať, zaujímajú ma aj bližšie info ako koľko sa to liečilo, kedy sa dá normálne chodiť a nosiť normálnu obuv, či to po operácii bolo esteticky lepšie, či jazvy úplne zmiznú...Budem veľmi rada za každý príspevok, pretože popravde som cez google nenašla ani jednu diskusiu o kladivkových prstoch, a potrebujem zistiť najskôr čo najviac info a hlavne skúsenosti iných ľudí...

zuzana_2005
10. jún 2018

@dominuli
@dominuli
Dobry den chcem sa spytat ci sa Vam podaril problem vyriesit nakolko ma trapi to iste.
Dakujem za odpoved.