Ahojte,chcem sa spytat ci mate niekto skusenost s tymito hnusnymi vyrazkami v dospelosti. Ja mam 26rokov a dostala som ich v piatok rano. Ani by to nebolo az take hrozne ale mavam ku veceru strasne bolesti hlavy. Co ste si nato davali? Ak vobec nieco? A za aky dlhy cas to zmizlo? Potrebujem sa toho zbavit do soboty,musim. Je to vobec mozne?
Vyrazky do soboty nezmiznu? Uz ich mam od piatka rana.Teplotu mam len max.38 tak neviem ci to bude tym
mala som ich v 35, strasne horucky tri dni som nevedela o svete,detoch ,esteze sa manzel staral
a neskrabat aspon na tvari
ostavaju hlboke jazvy
nepamätam sa ako dlho,bolo to pred 4 rokmi cez vianoce s tym prisla mladsia dcerka
myslim ze tri tyzdne kym sa to prejavilo u nas
a mali sme to vsetci okrem manzela /ten to prekonal v detstve tak ma imunitu
Doktorka mi povedala ze to trva 2tyzdne ale ze pri mojej imunite mozem byt okej aj o tyzden a aj musim. Da sa to vobec?lebo vsade citam ze 2-3tyzdne. Na tvari to aspon dovtedy zmizne?dakujem za odpovede
mam to aj v hrdle co nato ? staci kloktat vlaznou vodou so solou alebo?? dakujem
@miushka13 8 dni je hranica,takze s tym moc nepocitaj,mam to momentalne za sebou s dvomi detmi,(6r. a druha mala 4 mes. a bolo to strasne 😅 ) nam pomahala Soda bikarbona rozriedena vo vode,par hodin ich to nesvrbelo,to by si mohla aj kloktat 1 dcl vody a 1cl sody bikarbony,drzim palce a nezavidim ja som ich mala 2 x a moja Mama ich chytila od deti 2 x po 50 rokoch,takze zu nie je istota ze to nemozme aj my ostatni chytit a potvrdil mi to aj Dr.
@miushka13 Aj ja som chytila kiahne druhý krát od dcéry,keď som mala 24 a bola som k tomu ešte v ôsmom mesiaci tehotenstva so synom,ale našťastie priebeh bol dobrý,bez horúčky a ani to až tak moc nesvrbelo,aj tak som kvôli tehotenstvu nesmela nič užívať.My sme si to s dcérou natierali takou hnedou vodičkou a doma sme boli 2 týždne.
Ja som tiež mala kiahne ako 29 ročná priniesla ich dcéra 8 r. zo školy v prírode potom ich dostal mladší syn 6 r. a nakoniec ja s malým synom 5 mesačným. To bolo hrozné ja som mala teploty do 40 a deti to prešli v pohode aj malý to zvládol len ja som bola odstavená celý týždeň ešte že mi pomohla svokra s manželom hlavne pri malom keďže som ho musela odstaviť od mlieka :(
môj muž mal v 30. a nie, nezbavíš sa toho do soboty, akurát už len nebudeš infekčná 😉 môj si ich striekal s tamtu verde do hrdla a tá hlava, nemáš to z teploty náhodou?