Dievcata, viete mi prosim poradit nieco na uuuplne zahojenie "navrat povodnej pokožky"
Kiahne som dostala naraz s detmi, najviac ich mam ako naschval na tvari!
Robim s ludmi, takze nestaci, ze sa mi zahoja kiahne a urobia chrasty.
Momentalne hypermangan a taktiez potieram s Tantum verde
Co potom, ked chrasty odpadnu???
Ďakujem za akukolvek radu 🙏🙏🙏🙏🙏
Tanno hermal je dobre na pupaky, vysusa ich, ale ak myslis po odpadnuti chrasticiek, tak tam nejaky cica krem, napriklad cicaplast baume od La roche posay a hlavne si davaj spf stale! Aj ked je pod mrakom spf 50 a ideal ak si na slnku tak aj chranit si tvar klobukom.
@luckuz ano to som davala tiez teraz synovi. Do 2tyzdnov bol fit, uz iba suche chrasty. Ja skor riesim co potom.
Aby chrasty rychlo odpadli a plet bola pekna cista cim skor
@anavixy ďakujem 🙏
Ano myslim uz po chrastach, ako získať naspat hladkú, cistu plet
Ja som mala kiahne pred rokom a jazva mi zostala na nose a v obočí... Žiaľ nosím okuliare a presne na tom mieste som mala. Ešte som si do toho rýpala (nevedela som, že z toho budú kiahne) no a po odpadnutí chrasty bola jazva, naozaj dosť hlboká. Osobne som si dávala aloe vera gél na jazvy a na zvyšok pleti moju bežnú kozmetiku. Na zahojenie pomohol iba čas. Ono keď je tá jazva čerstvá, tak je viditeľná ale po čase stmavne a je to lepšie. Prípade je dobré sa poradiť u kožného lekára.
Takže za mňa jedine aloe a hydratovať pleť (u mňa CeraVe).
Možno bude mať niekto skúsenosti s nejakým prípravkom priamo na jazvy ale ja som na tvári nechcela experimentovať. 😀 Už tak to bolo dosť zlé..
@daniela2303 Imunoglukan P4H krém
@daniela2303 deti mali minuly rok v lete syn mensie vela dcerkaenej ale velikanske. Poodpadnuti jasne ze sme isli ku vode kefze sme boli mesiac doma. Vraj by sa nemalo . A syn nosil tricko privode dcerka cele plavky. Krasne zmizli vsetky flaky na miestach ktore zakryte neboli. A tie miesta pod trrickom plavkami este teraz vidno ze mali kiahne. TAkze u nas praveze slniecko pomohlo. Keby viem behaju bez tricka s plaviek celych
Na bolaky cisty cajovnikovy olej a na chrasty obycajna kalciova mast po odpadnuti biolampa 2x denne po.10.minut..tiez som chytila kiahne od dcery.po 30ke..
Lekarka ma varovala chranit tvar pred slnkom prve leto takze siltovka klobuk slnecnik a na tvar 50ka faktor ziadna Nivea a ale poriadny krem z lekarne.Nezostal mi ani fliacik len jedna jamka co sa mi v noci odrypla.na to ako.som vyzerala som obisla.luxusne.
@daniela2303 moje decko má tri jazvy na tvary a zostali a to bolo už pred viac ako dvadsiatimi rokmi
@daniela2303 skus tanum hermal. Mlieko.aktualne má syn kiahne a ti mi dali v lekarni