Keratokonus liečba, skúsenosti..

viera1107
14. nov 2019

Ahojte, tento rok sa na mňa vyslovene všetko sype.. Najskôr tetania, potom poškodenie krčnej platničky a včera ma zas potešili 🙁.. Išla som si dať predpísať nové okuliare a odišla som s papierom na ktorom sa píše diagnóza keratokonus ( degeneratívne ochorenia rohoviek). Mám sa objednať v niektorej súkromnej klinike na konzultáciu. Je tu niekto so skúsenosťami s touto pliagou? Ďakujem..

sisa_s
14. nov 2019

Riesi sa to implantovanim tzv.keraringov 🙂 top odbornicka je Dr.Smoradkova z Neovizie, urcite chodte tam 🙂

mirka2010
14. nov 2019

my riesime keratokonus u starsieho syna....boli sme u Dr. Veselého v BA, tam sa aj na to specializuju, skuste sa tam objednat, maju na to pristroj, ktory to presne zdiagnostikuje. Drzim palce

danielka2810
14. nov 2019

Manželovi pred dvomi rokmi diagnostikovali keratokonus 4.stupňa-posledné štádium a teraz v auguste podstùpil transplantáciu rohovky v Univerzitnej nemocnici sv.Cyrila a Metoda. Najskôr sme chodili do CMO, kde mu doporučili tvrdené šošovky, ale to boli zbytočne vyhodené peniaze

viera1107
autor
14. nov 2019

Predpokladám, že poisťovňa tú liečbu hradí len minimálne a mám si rozbiť prasiatko.. Včera mi na očnom povedali iba strašne málo.. V podstate len diagnózu a ostatné si mám pozrieť na nete..

sisa_s
14. nov 2019

@viera1107 na stranke Neovizie pozeram cennik, ako samoplaca 1500e, ale cez poistovnu 305-500e podla typu operacie

nela2015
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viera1107
autor
14. nov 2019

Ďakujem..

ticko
15. nov 2019

Aké si mala príznaky prosim

viera1107
autor
16. nov 2019

@ticko mám silnejšie dioptrie celý život a práveže som si nič nevšimla.. Išla som si dať predpísať len nové okuliare, zistili mi to náhodou..

viera1107
autor
16. nov 2019

Pregooglila som všetko možné, rozhodla som sa že skúsim Neoviziu.. Priznám sa, že mám aj celkom strach..

ticko
16. nov 2019

@viera1107 ďakujem tiež mam problemi s očami tak preto sa pýtam držím palce

janka1798
31. mar 2023

@viera1107 Dobrý deň, prosím Vás boli ste na tej operácii? Ako to dopadlo? Ďakujem

zuzkaa1991
1. apr 2023

@viera1107 mna sledujú 4roky tiez som o tej chorobe nevedela dokonca ocna to zanedbala uplne...ked som zmenila lekarku ani ta si to nevšimla az v optike ked som povedala ze mi tazko trafi hodnoty na dioptrie ta ma poslala naspäť k lekarke na prístroj a zistili...ja som vlastne 1stadium resp 2stadium hraničné kedze operaciu odmietam mam male dieta a vlastne s okuliarmi vidim celkom dobre zalezi v akom stadiu mate ake mate tazkosti na nete toho vela nie je ;) kludne sa mi mozete ozvat ked mate otázky

anda2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anda2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anda2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz