Ahojte, tento rok sa na mňa vyslovene všetko sype.. Najskôr tetania, potom poškodenie krčnej platničky a včera ma zas potešili 🙁.. Išla som si dať predpísať nové okuliare a odišla som s papierom na ktorom sa píše diagnóza keratokonus ( degeneratívne ochorenia rohoviek). Mám sa objednať v niektorej súkromnej klinike na konzultáciu. Je tu niekto so skúsenosťami s touto pliagou? Ďakujem..
my riesime keratokonus u starsieho syna....boli sme u Dr. Veselého v BA, tam sa aj na to specializuju, skuste sa tam objednat, maju na to pristroj, ktory to presne zdiagnostikuje. Drzim palce
Manželovi pred dvomi rokmi diagnostikovali keratokonus 4.stupňa-posledné štádium a teraz v auguste podstùpil transplantáciu rohovky v Univerzitnej nemocnici sv.Cyrila a Metoda. Najskôr sme chodili do CMO, kde mu doporučili tvrdené šošovky, ale to boli zbytočne vyhodené peniaze
Predpokladám, že poisťovňa tú liečbu hradí len minimálne a mám si rozbiť prasiatko.. Včera mi na očnom povedali iba strašne málo.. V podstate len diagnózu a ostatné si mám pozrieť na nete..
Ďakujem..
Aké si mala príznaky prosim
Pregooglila som všetko možné, rozhodla som sa že skúsim Neoviziu.. Priznám sa, že mám aj celkom strach..
@viera1107 mna sledujú 4roky tiez som o tej chorobe nevedela dokonca ocna to zanedbala uplne...ked som zmenila lekarku ani ta si to nevšimla az v optike ked som povedala ze mi tazko trafi hodnoty na dioptrie ta ma poslala naspäť k lekarke na prístroj a zistili...ja som vlastne 1stadium resp 2stadium hraničné kedze operaciu odmietam mam male dieta a vlastne s okuliarmi vidim celkom dobre zalezi v akom stadiu mate ake mate tazkosti na nete toho vela nie je ;) kludne sa mi mozete ozvat ked mate otázky
Riesi sa to implantovanim tzv.keraringov 🙂 top odbornicka je Dr.Smoradkova z Neovizie, urcite chodte tam 🙂