Zdravim,je tu niekto kto pouziva pravidelne Kerasal mast? Neviete preco je nedostupna? Je nejaka nahrada zanu? Nic ine mi na moj problem nepomaha iba tato mast. Dakujem za odpovede
@kkovacovak ano. Bola som v Dr max a ze v celej sieti dr max nieje. A ani v Benu a este asi v dalsich 3 som bola a nieje. Da sa objednat cez net z ciech ale stoji cca 7-8 eur jedna tuba 🤷 a nevedeli mi povedat preco nieje
. A dakujem za tip na masticku 🙂
@kkovacovak a este sa spytam ktory eucerin to konkretne je? Lebo je s ureou na nohy,aj telove mlieko,aj taka tuba. Ktore z toho?dik
@jullietka to je tak vždy keď niečo funguje tak to stiahnu 🤦♀️ Presne ako stiahli skinoren mastičku. Moja kožná má na to pekné nervy. Tá mi vždy povie že je to politika farmaceutických spoločností. Že to časom prebalia do iného obalu a dajú na to vyššiu sumu.
Ten eucerin treba vždy ešte niečím premazať. Bežným krémom lebo na pohľad je suchý ale tú kožu odstraňuje. Nie je tam ale tá mastná zložka tak ja to vždy prebehnem buď vazelinou alebo obyč krémom.
@jullietka tento
@kkovacovak presne tak ako vravis. Ja mam problem s zrohovatelou pokozkou od narodenia a nahodne som vyskusala tento krem a bol jediny ktory mi zacal odstranovat tu skaredu kozu. Mam hlavne na celych ramenach a na chrbte. Konecne nieco co zaberalo a za prijatelnu cenu a je nedostupne. Ta kyselina salicylova je super
s ureou. Inak nasla som taky krem vola sa ze Cerave Sa ma tie latky a cenovo je tiez fajn. Vyskusam aj obidva,len nech mi pomozu. Dakujem este raz 🙂
@jullietka tento má za úlohu len odstrániť takže ak naň budeš dávať ešte cerave tak by to mohlo pomôcť. Ja cerave používam dlhodobo takže tiež odporúčam čokoľvek od nich 👍
@kkovacovak tak ja potrebujem hlavne najprv odstranit a potom udrziavat 🙂 dakujem za pomoc
@jullietka dcera ho pouziva na kolena, tiez mi u nas v lekarni povedali ze uz nebude, ale manzel nasiel jednu lekaren kde vyrabaju vlastny a stoji okolo 2,5 E za kelimok. Tak sa skus popytat v lekarnach ( obvykle take co su pri zdravotnych strediskach maju aj vlastnu "kuchynu" kde miesaju lektvary) ci by ti nevyrobili.
@masinka dobry deň , ja by som veľmi potrebovala kerasal masť ale nikde ju nemožno kúpiť ani v Čechách ju už nemajú . Kde je tá Lekaren čo ju vyrába ? Veľmi ju potrebujeme
@janicka1988 manzel kupoval v Bratislave - Petrzalke, ale ako som pislaa, popytajte sa u vas v lekarniach ci by tiez nevedeli namiesat.
Kerasal ukoncil dodavky na Slovensko od 10.05.2021
@jullietka nedostupná? 😬 Dlho som nekupovala lebo som mala stále v zásobe. Ja som ale teraz kúpila na odporučenie kožnej eucerin urea repair plus a tiež super. Má tam rovnakú kyselinu ako kerasal a aj ureu. Je samozrejme drahší ale je to väčšia tuba a nie je mastný čo mne na kerasale celkom vadí preto som hladala aj nejakú náhradu. Tiež je na hrubú kožu