Ahojte, dala som si pred pol rokom vyrezať znamienko a vytvorila sa mi keloidna vystúpena jazva. To by mi ani nevadilo,ale dosť to svrbí. Je na to niečo? Začala som chodiť na biostimul, take pulzne svetlo mi na to svietia, akurát že mám desať sedení,absolvovala som už 6 a zmena v svrbeni žiadna. Prejde to z toho alebo čo vám pomohlo na to svrbenie? Dakujem
@petka9 a koľko ti stojí? Pomohla ti na svrbenie? O výzor jazvy mi ani nejde,lebo to je tak na chrbte pri krku,ale to svrbenie...
kukám že dráha nie je,teraz mi dr predpísal dermatix či ako sa to volá,tak keď to miniem, kupim ešte tu čo odporucas
Contratubex pomôže tomu,aby sa jazva trošku stiahla a nebola taká škaredá.Ale mne na to svrbenie nepomohlo.Svrbelo to veľmi a dosť dlho.
A ja som okrem contratubexu používala aj bi oil.
@doriiis prosím ťa ako dlho ťa to svrbrla? Teraz pozerám svoje papiere a ja som to dala vyberať v maji minulého roka
@autor....no nechcem ti klamať,ale dlho,predlho.Ja mám dve také väčšie keloidne jazvy.Jednu na pleci,jednu na krku.Ta na pleci svrbela sem tam aj po pár rokoch.Nie vždy,len sem tam.Ta na krku svrbela iba keď sa hojila.
@doriiis no super, tak myslíš že to prejde po čase aj samé? Je to občas fakt dosť na nervy...
ďakujem za rady, ja som od mája čakala že to prejde,neprešli,teraz chodím na ten biostimul a účinky nevidím. To som netušila že to tak dlho môže svrbiet,ale tak dúfam,že raz to prejde. No to som tam mohla radšej to znamienko nechať 🤔🤦
Ahoj, ak chces napis mi spravu. Mam raz pouzity contratubex.
Ahojte, tiez mam Keloidy ... Ockovanie v mladosti Tbc to zacalo...
Studoval som a studoval , v Lete najhorsie na kupaliskach depresie....
A nasiel som Liek -KryoKauter zmrazenie -195 C na 2min keloid odpadne spravi sa flak a tak pretetovat
Do farby koze to mi povedal Pan chirurg ktoremu sa pokazil stroj pred 2 rokmi a tak mam smolu...
Liecbu vieme teraz je len potrebne najst stroj alebo ho zakupit cca 10 000e 👌😘
Contratubex masticka z lekarne.