Ahojte, cítim sa strašne slabá , !ˇbez energie, nič sa mi nechce a mám nechuť k veciam s chodia na mňa navalove pocity depresie.. lekárka mi prepísala alventu ad , prvých 10 dni polovicu tablety a postupne zvyšovať.. beriem druhý deň no ta moja depresia a nepríjemne pocity sú na nevydržanie, tak ma zaujíma kedy asi tak začnú účinkovať antidepresíva
Štandarne AD začínajú účinkovať po 4-6 týždnoch. Eventuálne v niektorých ľahších prípadoch po 3 týždňoch. Ja som brala Alventu a začínala som 5 dní 37.5 mg, potom 10 dní 75 mg, 10 dní 75 + 37.5 mg a následne už 150 mg. Tie prvé dni s dávkou 37.5 mg - teda úvodné, boli celkom fajn. Ale potom prišlo 3t peklo. Nechutilo mi jesť, hnačkovala som, vracala som, bolela ma hlava, bola som úzkostná a depresívna, rozplakala som sa aj pri pohľade na mikrovlnku. Potom to začalo odoznievať pomaličky a začala som sa cítiť lepšie.
mne zacali hneď
@dagmarovita to je potom vasa psychika. AD ucinkuju az po tom, ako sa vytitruje davka v tele a telo sa nasyti ucinnou latkou. To trva par tyzdnov.
@anyq nie moja psychika, ale moje telo.
@dagmarovita tak to vám závidím, že vám to tak rýchlo zabralo
@maria123a najskor za mesiac mozno dva tri tazko povedat