Ahojte, prosím vás kedy ma začiatok účinku nalgesin? Dala som si ho asi pred 10 minútami ale idem sa zblázniť od bolesti , trhala mi zubarka zub lebo už od nedele som na tbl od bolesti.ateraz som si ho dala len ešte zatiaľ nič 😭😭😭😭
Mne zaúčinkoval proti bolesti len Nalgesin Forte, ale ten je na predpis...
Už som si dala dve tbl a idem zosaliet od bolesti 😭😭😭
@chrobacik41 Mne zaucinkuje vzdy az tak za dve hodiny, aj to v letaku tusim spominaju, ze moze byt nastup ucinku dlhsi.
Do pol hodiny mi zaucinkoval vždy, ak si si dala dva neboj, o chvíľu ti bude lepšie 💪🙏
@chrobacik41 mne nalgesin nezaucinkoval vôbec, iba Flektor🤷♀️
Dievčatá tak druhý deň po extrakcii mám silné bolesti, ten nalgesin mi zaberie ale len keď si dám 2 , keď dám dole hlavu tak taký tlak dostanem do tej rany po vytrhnutí, je to veľmi nepríjemné, trhala mi hornú pravú 4 (14) , mám to tak mierne opuchnute ale keď sa chytím lica tak bolí jak fras. Myslíte že by som mala zabehnúť na pohotovosť alebo ešte vydržať. Vôbec som si nevyplachovala, ani nič mliečne nejem, dnes opäť detska vyziva ako včera. Neviem , minulý rok mi na chirurgickej stomatologii trhal dolný zub , ten má 2 týždne bolel, napuchlo mi to, keď mi ho išiel vyberat dal mi tam 2 injekcie a nezabrali, bolel strašne, a nechcel ísť von, a mala som pod ním veľa hnisu, ale potom za dva dni mi bolo dobre. Ale tento horný neviem, tiež išiel veľmi zle von, ale nemala som žiadny hnis. Ale bolel ma od nedele3minuleho týždňa. A som si myslela že keď bude vonku že teda sa mi polavi, ale ten tlak a také pulzovanie tam mám. Jaj , no neviem. 😔
@chrobacik41 no ja by som si zavolala doktorke a možno tam aj zbehla....možno potrebuješ niečo silnejšie na tú bolesť alebo tam niečo je, čo nemá a dajú ti atb...radšej doktor čo to robil ako pohotovosť cez víkend...nestíhaš ešte ambulanciu?...
Ibalgin, Brufen, ja som pri tých najsilnejších bolestiach užívala Doretu
@chrobacik41 Radšej skoč na tú pohotovosť. Môže byť Že ti tam ostal nejaký koreň, alebo tam môžeš mať zápal. Zuby nie sú sranda, môže to prejsť do zápalu okostnice - radšej teda skoč k lekárovi.
@chrobacik41 Načo tu píšeš kraviny už si mala byť na pohotovosti.
@chrobacik41 do pol hod by mal zaucinkovat...ak sa jedna o Nalgesin S tak kludne si mozes dat 2tbl naraz (prip. aj teraz ak je bolest silna ) .. dalsia davka potom o 8-12hod