Kedy začínajú príznaky Covidu-19?

8. máj 2021

Zdravím maminky. Práve ideme domov z pohotovosti. Drobec mal celú noc zvýšenú teplotu, zvracal a na tváričke sa mu vyhádzali malé červené bodky. Pomohol nám Nurofen a teplota klesla. Nechcela som nič podceniť, tak sme šli. Ročnému synčekovi robili test, vyšiel negatívny. Doktor však povedal, že na piaty deň sa má otestovať opäť. Ako to vlastne je? Myslela som, že príznaky začínajú až na piaty deň. Že ak uz hypoteticky príznaky máte a test výjde negatívny, tak negatívny ste. Alebo sa mýlim,? Ja aj manžel sme tiež negatívny. V podatate s malým chodíme len na dvor, tak neviem. Nerada by som ho opäť brala na test, keď vidím, že mu zaberá sirup.

macko1007
8. máj 2021

mne osobne zacali priznaky na 6den od kontaktu s pozitivnym a malej na 4den od kontaktu so mnou...
rano robeny test z krve negat a o 2hodiny antigen pozit. ...asi 5clenom rodiny mali priznaky,nemali cuch chut atd.vysli antigeny negat...a boli na 100%pozitivni

basska_b
8. máj 2021

Prečo by to mal byť COVID? Boli ste v kontakte s pozitívnym? Deti by to nemali takto prežívať... teda, sú malé šance..i mojej 10 mesačnej nebolo absolútne nič a všetci sme doma ľahli. Muž bol v pondelok a stredu v kontakte s pozitívnym, vo štvrtok večer ľahol, 3ročná začala mať príznaky v sobotu. Ale len únava a nočné potenie, nič viac

hettinka
8. máj 2021

Poznám viacerych, čo mali príznaky a antigenovy test negatívny. Istotu ti dá len PCR-test. Dieťa by som testom netrápila, pokial máš istotu, že ste neprišli do kontaktu s pozitívnym. Možno skôr opakovať test u manžela.

simsalabim
8. máj 2021

Nas maly sused mal v skole pozitiny PCR test. Nic mu nebolo. Rodicia v pondelok negativni - PcR. V stredu zacali mat priznaky - otec menej intenzivne, mama viac. V piatok ona pozitivna, on na teste opat az v pondelok - uz potom pozitivny. Malemu cely cas nic nebolo. Jeho mama lezala tyzden, mala teplotu okolo 38 a moc ju bolela hlava a klby, otec iba par dni polihoval, bolelo ho iba hrdlo a telo, ale fungoval. Boli 2 tyzdne po prvej davke Astry.

majamat
8. máj 2021

ak ste len vy v kontakte s dietatom, tak je mala sanca, ze ma covid, skor ma nejaku beznu virozu.
test by mal byt pozitivny, ked uz sa priznaky objavia., ale zas an druhej strane, antigenove testy su nepresne a pozitivnym mozu aj opakovane vykazovat negativitu. z coho vyplyva, ze nemusi byt pozitivny ani ked sa priznaky objavia.