Kedy vám začali účinkovať antidepresíva?

2. jún 2023

Prosím vás mám jednu otázočku.kedy vám začali zaberať AD,viem že je to individuálne. Ale predsa sa rada informujem. Beriem 15dni sertralin a je to akoby zhoršené,stres,trás,úzkosť.

zmrzlinka2021
2. jún 2023

realne zavolaj svojej doktorke, tu ti napise x ludi x roznych skusennosti, iba lekar je realny odbornik

noemia2
2. jún 2023

Ahoj,
je to veľmi individuálne tak, ako každý organizmus je individuálny.
Pri sertraline sa stáva, že najprv sa človek cíti horšie, než sa začne cítiť lepšie a práve v tých počiatočných fázach sa jeho depresia aj zhorší, malo by to byť ale prechodné. Je zvláštne skôr, že si o tom nebola informovaná 🙂
Väčšinou trvá tak 2-3 týždne, než začne liek účinkovať, zase ale záleží od organizmu.
Pokiaľ sa však necítiš isto a máš pocit, že už by jednoducho začať účinkovať mali, nie je na škodu prekonzulovať to s lekárom a opýtať sa.

apolka77
2. jún 2023

Buď trpezlivá a každý ďalší deň si hovor že si bližšie ku dňu keď sa budeš cítiť zdravá. Mesiac, dva, budeš mať rôzne pocity a stavy tu ti môže dopomôcť Neurol alebo lexaurin dáš si keď bude veľmi zle...proste trvá to dlho ..ja až po pol roku som mohla povedať že sa cítim super ale od toho 2-3 mesiaca to bolo fakt už o dosť lepšie. Držím palce.

julicka80
8. jún 2023

Ahoj
Ja beriem cipralex už 2 mesiace a stale mavam take ataky 😵‍💫takže treba rátať aj dlhsie obdobie .Hlavne toto počasie upršané a zamračené vie znepríjemniť deň