Kedy vám zabrali Ad Alventa?

mirka_8
11. mar 2021

Kedy ste sa zacali citit lepsie po alvente uzivam 5 tyzden 75 alventu a pridala mi k nej rano 35 alventu..

sisa_s
11. mar 2021

Je naozaj nutne KAZDY jeden den zakladat tuto temu? Vidis, ze sa ti nikto neozyva...konzultuj to s lekarom vsetko a neanalyzuj az tak moc

mirka_8
autor
11. mar 2021

@sisa_s ty to musis riadne sledovat na to je to tu aby som mohla pisat a ked mas nejaky problem tak si rad ze niekto napise ale ako vidim nema cenu tu nieco pisat.. Riesim to s lekarom

olsan
20. mar 2021

@mirka_8 mne po mesiaci uživania nepomohla, sama som ju vysadila

mirka_8
autor
21. mar 2021

@olsan mesiac je malo

olsan
21. mar 2021

@mirka_8 Neviem, či málo , ale cítila som sa horšie, tak antidepresivam už neverím a skúsim sa s tým vyrovnať sama ...nechcem ich brať do konca života a byť psychopatka

mirka_8
autor
21. mar 2021

@olsan aninja nechcem

olsan
21. mar 2021

@mirka_8 budem rada, ak napíšeš, či ti pomohla a kedy... ja som začala s dávkou 75 mg ráno a zvyšovať som už nedovolila, keďže som videla, že dr. mi nasadila na noc ďalšie/tritico/, to už som vedela, že je to nanič a prestala som všetko.Najlepšie je oblbnúť nás liekmi a čo potom s návykovosťou? Od decembra nič neberiem, iba prír. doplnky a čaje.

mirka_8
autor
21. mar 2021

@olsan alventu uzivam 75 a pridala 35 uzivam 7btyzden alventa zacne ucinkovat az za 3 mesiace.. A co ti bolo ja mam depresie a teraz aj obsesie ja som uz nevladala vstat ani z postele.. A to ti pomahw

olsan
22. mar 2021

@mirka_8 Ja som v ťažkej životnej situácii...určili mi lahku depresiu, ale ja myslim, že to je vplyvom okolností... fungujem normálne, len myšlienky z minulosti a strach z budúcnosti, to ma deptá...Naozaj ja chcem a musím sama a bez antidepresív .

mirka_8
autor
22. mar 2021

@olsan ja mam tazku a este mi zacali obsesie