Kedy vám zabrala Elicea?

barbora854
22. okt 2023

Ahojte kedy vám zabrala naplno ?na pp?mali ste dobre a zle dni?beriem tri a pól mesiaca a nejaký efekt citim ale ako píšem sú dni dobre a také ako pred braním Ad

kika541996
22. okt 2023

@barbora854 Je normálne, že sa pri duševnom ochorení striedajú dobré aj zlé dni. Ja som brala Eliceu rok, a veru zabrala tiež ako tak až po 2mesiacoh. Popri tom som brala aj Frontin, a Mirzaten, a potom bolo už dobre. Určite by som nasadila aj Magnerot.

barbora854
autor
22. okt 2023

@kika541996 takže nemusí to byt teraz ešte úplne top?kedy ste boli úplne v pohode?

mario1974
22. okt 2023

@barbora854 ja na pp bral zoloft ale uzvsa nedá zohnať, teraz som bral serlif, ale po cca 17rokoch sa mi čiastočne pp vrátila z veľkého stresu. Zvysil my davkovanie serliftu z 50mg na 100mg. Ale už ani serlif sa vraj nebude dať zohnať v lekárňach. Musíš chodiť medzi ľudí v ťažkých chvíľach si daj napr xanax. Niekedy som bral aj frontin na začiatku,ake to bol hnus. Neeobil mi dobre. Pre mňa je xanax lepší.

barbora854
autor
22. okt 2023

@mario1974 tak ja som medzi ľuďmi stále len mi nejde do hlavy prečo po tri a pól mesiaci nie som ešte ok

mario1974
22. okt 2023

@barbora854 to bude dosť dlho trvať. U mna cca cez rok. Nepi kávu ta odbúrava z mozgu serotonín. Každým mesiacom sa to bude pomaly zlepšovať.

kika541996
22. okt 2023

@barbora854 U každého je nástup účinku lieku iný. Ja som bola v pohode, ako tak po pól roku. A okrem elicei beriete niečo iné?

barbora854
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tulinka85
25. okt 2023

@barbora854 treba vydržať , ja beriem Eliceu už skoro pol rok, cítim už zmenu, tiež to išlo pomaly, podobne sa mi striedali dni, raz lepšie inokedy ako na začiatku, mám pocit že tých horších dní už je menej a menej... Takže treba len vydržať a byť trpezlivý, je to hnus, nechcela by som už zažiť tie pocity z leta čo som mala...držím soľ o prsty

barbora854
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbora854
autor
26. okt 2023

@tulinka85 ďakujem za info
Čakala som že to pôjde rýchlejšie ale asi to tak ma byt a aspoň viem že nie som jediná

leonakr
23. júl 2024

@barbora854 ahoj🙂ako sa ti darilo s eliceou?

barbora854
autor
23. júl 2024

@leonakr ahoj stále ako na hojdačke je to už rok čo to beriem ale moje problémy to neriešilo keďže nakoniec sa zistilo že ide o neuropatiu tvare

ksebejka
23. júl 2024

@barbora854 podľa mňa treba zmeniť lieky - mne tiež nezabrala Elicea. Keď mi zmenila lekárka liečbu do troch dni som sa cítila citelne lepšie!!!

barbora854
autor
23. júl 2024

@ksebejka tak ja to už neriešim
Mám lieky čo aspoň potláčajú môj problém teda keď je poškodený nerv tak neviem ci to bude ešte niekedy ok a eliceu idem dávať preč pri najbližšej kontrole u neurológa .teraz beriem už len polku