Kedy vám zabrala Alventa?

aninkal
9. sep 2023

Mate tu niekto skusenost s AD Alventa, kedy Vam zabrala. Menila som antidepresiva pred 18 dnami, ale stale robim vsetko iba nasilu, nic ma netesi.

lucia851
9. sep 2023

@aninkal ad zaberajú tak po 4 až 6 tyzdnoch

miamia04
9. sep 2023

@aninkal koľko mg alventy užívaš?

aninkal
autor
9. sep 2023

Dakujem za Vase reakcie. Rano 150 mg a na obed 75. Vecer Mirzaten 45 a Tritico 1tretinu tabletky.

jaska25
9. sep 2023

@aninkal ahoj, ja beriem 75 mg rano. Alventa naplno zaberie az okolo 2 mesiacov uzivania. 18ty den som tiez este necitila zmeny. Vydrz, bude to lepsie. AD este len zacinaju ucinkovat po 4-6 tyzdnoch, takze aj potom mozes mat aj horsie dni. Ale bude to dobre. Drzim palce 🙂.

lucia851
9. sep 2023

@aninkal to máš riadne veľa antidepresiv

aninkal
autor
9. sep 2023

@lucia851 Ahoj, no na to ako mi bolo a este aj je to asi musi tak byt. Su dni, kedy sa zobudim a radsej by som nebola. Menila som AD a tak zacinam od nuly. Niekto si vraj vymenu ani nevsimne. Ja som prezivala a este aj prezivam peklo. Zijem z hodiny na hodinu, vsetko stratilo zmysel. Nemozem do seba dostat ziadne jedlo, je mi nonstop na vracanie, neverim si uz v nicom, nebavia ma deti, vnucata, zahrada, jedine co musim je vencit psa. K veceru je trosku ulava. A to este musim fungovat aj v praci.Preto som vdacna za kazde povzbudenie.

lucia851
9. sep 2023

@aninkal aj mne býva takto teraz som nezvládla psychicky prácu opatrovateľky v domove je mi horšie mi doktorka pridala k duloxetinu ešte ad escitalopram tak uvidím ako mi bude

miamia04
9. sep 2023

@aninkal držím palce, nech ti lieky zaberú, pri takých dávkach verím, že ti zaberú a preberú ťa k životu, tá alventa v takom množstve by ťa naozaj mala celkovo oživiť. Prežívala som tiež také strašné chvíle, teda ťa úplne chápem. Drž sa, prajem nech sa polepší nálada a príde chuť a radosť zo života.❤️

aninkal
autor
10. sep 2023

@lucia851 Ahoj, dakujem za reakciu, ako dlho beries Duloxetin?

aninkal
autor
10. sep 2023

@miamia04 Si mila, dakujem. Zajtra idem k lekarke, tak uvidim co mi povie.