Kedy vám prišiel výsledok z PCR?

1. feb 2022

Ahojte, dneska som bola prvýkrát na pcr teste, výsledky by vraj mali prísť do 96hodin, preto sa chcem spýtať, či mi prídu aj skôr? V tento istý deň už asi nie, však? Niežeby som bola nedočkavá, ale som 😅

dame2
1. feb 2022

Ahoj, ja som bola včera cca 12:30 a výsledok prišiel včera okolo 18tej

nikka055
1. feb 2022

V ten isty den podvecer , test mi robili okolo 10tej

hyta
1. feb 2022

Ahoj, mužovi robili včera ráno o ôsmej a výsledok prišiel večer o siedmej.

jana_eyre_2
1. feb 2022

Podľa toho z akého odberného miesta a v akom čase.. z jedného odberného miesta mi prišiel viac krát ešte v ten deň.. z iného mi prišiel viac krát na druhý deň večer.. dnes bola stredná dcéra znova na PCR ako rýchlo príde ešte neviem bolo to iné odberné miesto ako zvyčajne.. v každom mieste majú predpokladám iné časy keď odvážajú vzorky tak podľa toho asi chodia výsledky..

autor
1. feb 2022

Vďaka za odpovede 🙃je robili dnes o pol 9tej, tak som zvedavá, snáď to bude negatívne, nemám absolútne žiadne príznaky, len som bola v kontakte s niekým,kto bol pozitívny a ten tie príznaky mal 🤷 bolo to pred týždňom, a nič mi nie je, ale tak vraj môžem byť aj bezpriznakova 😐

orta
1. feb 2022

no ak to bolo pred tyzdnom, tak si myslim, ze uz by sa u teba bolo nieco objavilo ale jasne test tui ukaze co a jak no dufam ze ti pride negativny vysledok. kazdopadne potom daj vediet

gurags
1. feb 2022

Pozitívny ešte v ten deň

venusa85
1. feb 2022

Mne prišiel výsledok hneď v ten deň, pred polnocou. Dcére až na na 2.den, do 24 hodin