Ahoj te baby je tu niekto kto ma skúsenosti z menstruaciou po potrate.potratila som pred troma týždňami v 6 tyzny tehotenstva dva týždne som slabo krvacala.a tretí týždeň uz nic len výtok do žltá .dnes som išla na wc a taky ružový výtok na papieri môže bit začínajúca menštruácia?
Normalne po mesiaci zhruba
@ketrin332 po 5 tyzdnov čiže sa mi to trocha natiahlo. Az tretiu menstruaciu som mala normalnu (prve dve som mala obrovské bolesti).
@ketrin332 raz až po 6 týždňoch od začiatku potratu, druhý raz presne po mesiaci. Prvá menštruácia bola o cosi silnejšia.
@pininka to rada počujem ja mam tiež 3 detičky dvoch chlapcov a jedno dievčatko chlapci maju 10 11 a devcatko 8.stvrte som potratila troch tehov bez problémov .mala som vnutromaternicove teliesko dana 8 rokov , dala som vytiahnuť a po jednom cykle som otehotnela a siestom týždni potratila
@pininka po potrate si tiež mala zlty vytok keď si prestala krvacat? Ja sa pitam lebo ešte som potrat nemala as ten prvý. Dva týždne som krvacala a na trety týždeň len žltý vytok .a tak citim že asi na tento týždeň budem mať menštruáciu a to ten týždeň uz bude stvrty po potrate.
po spontannom potrate v 17tt, bez kyretu som dostala menstruaciu presne nacas ako vzdy dovtedy na 26. den potom
Áno môže, ja som na tom bola približne ako ty.