ahojte, na konci septembra som potratila moje mimi..bola som asi v 5tt..nastastie som nemusela ist na kyret..doktor mi odporucil pockat jeden cyklus a potom skusit znova..tak sa chcem spytat,ze kedy asi vam potom prisla prva ms?momentalne je to 28 dni 😒
potratila som v8tt ,tiež som dostala menzes do mesiaca po kyrete..a o 4 mesiace som bola zasa tehu...
@nastasja25 dakujem za same pozitivne spravy 😉
@minicko ja som potratila vo februári asi v 7tt, bola som síce aj na kyretáž, pretože som mala zamlčaný potrat, ale presne na 31 od kyretu som dostala MS a na tretí cyklus po som ostala znova tehotná a teraz je už všetko v poriadku. Pani doktorka v nemocnici ma po zákroku veľmi povzbudila a povedala, že najlepší liek nato, čo sa stalo je znova otehotnieť. Tak teda prajem veľa šťastia a hlavne zdravíčka, neboj, ono to príde...
Ahoj ja som bola na kyret 17.9. MA v 11tt takze dnes je to 39 den po a menzes stale neprisiel pred tym som mala cyklus presny na hodinu
@sabina1975 ahoj,volala si uz doktorovi?ci ides cakat az po kym nepride?
nie cakat nebudem som objednana na stredu 31.10 chceli by sme babo cim skor pretoze aj ja a aj moj manzel uz nie sme najmladsi (37 a 44)
@sabina1975 ok,daj vediet ako si dopadla..drzim palce! ja som teraz 29 po..takze tiez cakam ako na spasenie kedy pride ms..nech sa zacneme snazit o 100/600 😀
Mesiac po kyrete
@minicko tak dnes som dostala prvy menzes od kyretu je to dlhych 43 dni ale mam tak strasne slabe ze aj sa to bojim nazvat ze menzes 😖
@sabina1975 ja som dostala v pondelok..a praveze velmi velmi silnu,sprevadzanu neskutocnymi bolestami 😒
ja som dostala MS 6 týždňov po kyrete
@minicko tak moj prvy menzes od kyretu trval 3dni prvy den skoro nic a dva dalsie dni take normalne bez bolesti a od soboty sme velmi intenzivne zacali "plodit " tak dufam ze to teraz vide na prvy krat a dopadne to lepsie 😵 😀
@minicko Ja som potratila v 16 týždni a prvý menzes som dostala do mesiaca po kyretáži. A o 4m som už bola tehotná. Tak držím palce a prajem veľa zdravíčka.