Zienky, kedy ste dostali po porode menzes? Moj maly m 13 mesiacov a ja stale nic, ale dojcim ho. Niezeby mi chybala tato prijemna udalost mesiaca, ale vacsina mojich kamaratiek dostali menzes, aj ked dojcili, uz ovela skor.
Ja ked mal maly tri mesiace u nas zasa moje zname aj po 18 mesiacoch.
ja kojim 15 mesiacov a stale nic...
juuj ako je vam dobre, ja pri oboch sestonedelie tyzdnov a hned potom aj menzes
aj ja dojcim a menzes nemam.. a doktor posledne povedal, ze ani ho v najblizsej dobe ockavat nemusim.. a moja kamoska ma 18 mesacneho dojceneho a tiez nema
ahoj, ja maleho este sem tam kojim, ked chce 🙂 , teraz ma 21 mesiacov, pravidelnu menstruaciu mam po 17 mesiacoch od porodu
Moja ma 3,5mesiaca a stale nic.
Ja som všetkých dojčila dosť dlho, dostala som menzes vždy ešte počas dojčenia - pri 1.dcére po 19 mesiacoch, pri druhej po 27mes., a pri synovi po 25 mesiacoch.
ja som dostala v 10.mesiaci a tiez kojim.... vraj do 1,5 roka je to normalne ak kojis ze nedostanes...
Ja som dostala po 15 mesiacoch, pricom som ale kojila a kojim aj nadalej. Vobec mi to nechybalo, ale co uz 😒
pri starsej ked mala 10mesiacov, teraz zatial nic. dojcene obe
Mesiac po odstaveni, cize ked mal maly rok. Teraz som este nedostala, kojime sa, mala ma 17,5 mesiaca, asi si musim pockat na odstavenie ( ms mi nechyba 🙂) ).
po prvom pôrode som dostala po troch mesiacoch od pôrodu a ešte som stále kojila, a pri druhom pôrode som dostala po dvoch mesiacoch od pôrodu a ešte stále kojím
Po siedmych mesiacoch a to malého stále kojím
V oboch pripadoch 4 mesiace po porode, v tom case som plne kojila, kazde dieta kojene cca. 2 roky, ale to akosi nemalo vplyv na ms...
6 týždňov po
Ja stale koji uz 11mes a ms som dostala po siedmych mes zial.
plne kojím a 8 týždňov po pôrode
kojila som a bolo to po 9 mesiacoch od pôrodu.
Na konci sestonedelia a to som kojila 19 mesiacov...
Ja po oboch detoch na konci sestonedelia a tiez som dlho kojila do 22 mesiacov prve a druhe este kojim, ma pol rok.
rok a mesiac,, kojila som skoro 3roky 🙂
Pri dvoch deťoch 13 mesiacov po pôrode , kojený boli 24 a 21 mes, a pri treťom 6 mes. po pôrode ,kojila som ho rok.
po prvom pôrode som dostala prvú menštruáciu po troch mesiacoch od pôrodu, po druhom pôrode o tri týždne 🙂
Ahoj, no ja som dostala menzes, až ked som prestala kojiť.Prestala som kojiť v 13 mes. a asi za 2 týž. som dostala.ale mala som iba jedenkrát, čakáme znova bábo 🙂 tak asi aj pomaly zabudnem čo je to vlastne menzes 🙂
ahoj, ja som dojčila 13 mesiacov a menštruáciu som dostala, keď mal malý 3,5 mesiaca, ale moja suseda dojčila 24 mesiacov a dostala to, keď jej malá mala 20 mesiacov....
po roku a to doslova
pri prvom tyzden po skonceni sestonedelia, a dokonca som aj predtym ovulovala- bolo to vidno na sone. a to pri plnom dojceni.a ms som mala napravidelne ako hodinky. po druhom porode som dostala po 6mes ale pri tandemovom dojceni.a mam pravidelne ako hodinky.
Počas kojenia nič, ale až keď som kojiť prestala a to asi 2-3 týždne po ukončení. kojila som 13 mesiacov a to obe moje baby.