Ahojte kedy ste boli Fit po operácie? Kedy vám prešli bolesti v ramenách, krku či rebrách?
Konkrétne je tu niekto po výbere žlčníka? Sú pri tomto výkone aj nejaké vnútorne stehy?
Prvé tri dni som bola dosť ubolena ale potom to už bolo v pohode. Úplne ze fit som bola po mesiaci. Dovtedy som mala setriaci režim. Ale chodila som normálne do roboty a aj fungovala. Len som sa nenamahala a oddychovala. Bola som na jednodňovej chirurgii, kde som na druhý deň išla domov. Bolesti ramien, krku a rebier som nemala. Len jemný tlak tam, kde bol žlčník.
Zrejme je rozdiel medzi laparoskoskopickou a klasickou operácieou. V prípade mojej mamy 2týždne hospitalizovaná, týždeň.po prepustený ešte horúčky ani 2mes po op nevládala
Mne robili zlcnik a pruh laparoskopicky a fit som bola dost rychlo ( je to nic oproti sekcii) akurat som sa cca 2 mesiace setrila, kedze aj pruh - nedvihala som nic tazke, cize ani v tom case 7m.dceru...
Ja som sa šetrila tak 10 dní po výbere žlčníka (nedvíhala som ročné dieťa), celkovo som sa cítila okej tak po 2-3 dňoch. Po tých 10 dňoch som už zvládla sa sama starať o malého,už som úplne bežné fungovala.