Kedy ste boli fit po operácii?

20. jún 2023

Ahojte kedy ste boli Fit po operácie? Kedy vám prešli bolesti v ramenách, krku či rebrách?
Konkrétne je tu niekto po výbere žlčníka? Sú pri tomto výkone aj nejaké vnútorne stehy?

divokykonik
20. jún 2023

Ja som sa šetrila tak 10 dní po výbere žlčníka (nedvíhala som ročné dieťa), celkovo som sa cítila okej tak po 2-3 dňoch. Po tých 10 dňoch som už zvládla sa sama starať o malého,už som úplne bežné fungovala.

aknamorka22
20. jún 2023

Prvé tri dni som bola dosť ubolena ale potom to už bolo v pohode. Úplne ze fit som bola po mesiaci. Dovtedy som mala setriaci režim. Ale chodila som normálne do roboty a aj fungovala. Len som sa nenamahala a oddychovala. Bola som na jednodňovej chirurgii, kde som na druhý deň išla domov. Bolesti ramien, krku a rebier som nemala. Len jemný tlak tam, kde bol žlčník.

katica06
20. jún 2023

Zrejme je rozdiel medzi laparoskoskopickou a klasickou operácieou. V prípade mojej mamy 2týždne hospitalizovaná, týždeň.po prepustený ešte horúčky ani 2mes po op nevládala

siska53
20. jún 2023

Mne robili zlcnik a pruh laparoskopicky a fit som bola dost rychlo ( je to nic oproti sekcii) akurat som sa cca 2 mesiace setrila, kedze aj pruh - nedvihala som nic tazke, cize ani v tom case 7m.dceru...