Kedy po porode sa vam zmensilo chodidlo na definitivnu velkost? Kolko casu mam dam topankam, kym im najdem novy domov a kupim väcsie a sirsie?
Cca po roku bolo normalne. Nevedela som, ze sa zmensi, tak som si nakupila nove topanky. Zbytocne
Aj mne sa o číslo zvacsilo
Nezmenilo 😅
Nezmenilo..
O ½ čísla a natrvalo. Všetky pôvodné topánky ma trochu tlačia.
Mne sa vratilo v podstate hned po porode. Paradoxne, zvacsilo sa mi v tom tehotenstve, kde som pribrala menej.
Nevratilo
mne sa zvacsili nohy o 3 cisla :D roznosene a rozchodene topanky co som mala su mi v pohode aj zimne, lebo tie som si beztak kupovala vacsie kvoli zimnym ponozkam ale inak som musela nakupit nove topanky aspon 2-3 aby som mala v com chodit.
Noha sa uz nezmenensi nakolko vyssou vahou padne klenba chodidlq a tym padom dojde k jeho ,,natiahnutiu,,
Som 4m po pôrode a obúvam tie topánky čo pred tehotenstvom. Nevšimla som si kedy nastal ten bod zlomu.
Odpuchla som a topanky ostali
Nikdy.
mne pocas tehotenstva noha narastla o 1 cislo a do povodneho stavu sa vratila az po 2 rokoch 😅
Nikdy. 😂
mne tiez nikdy. zvacsilo sa mi o cislo a tak aj ostalo
O cislo mam vacsiu, pri velkosti 42 mam problem kupovat topanky 😢
Dva krát som rodila a vždy mi narastá noha o 1čislo. Keby že mám napríklad 5deti fuuu 😄
Nikdy. Mala som 36, od druhého pôrodu 37.
Keď som schudla všetko čo som pribrala..
Nikdy
Nikdy z 37 som išla na 38
Nikdy. Asi 2 roky po porode som prestala verit ze sa zmensi spat na povodnu velkost.
Bohužiaľ, všetky topanky som musela kúpiť väčšie
. Teraz nosím 41,42 ako kedy...
Nikdy, zvacsila sa mi noha o 1,5 - 2 velkosti.